Založ si blog

300 zavraždených a znásilnených Slovaniek na Ukrajine, a nič. Tichá genocída Slovanov.

Len pred pár dňami som sa dočítal na nemenovanom portáli o objavení masového hrobu na juhovýchode Ukrajiny, v ktorom boli 286 žien a dievčeniec, Ukrajiniek, brutálne zavraždených. Práve preto by som chcel aspoň teraz v Deň všetkých svätých si pripomenúť tento ohavný zverský čin a pokúsiť sa v ľuďoch aspoň trochu vyvolať súcit, empatiu, i keď je to asi márny pokus.

Kto tieto obludnosti spáchal vieme, boli to západné súkromné oddiely spolu s profašistickými oddielmi z Kyjeva. Netreba ani pripomínať, že tzv. „demokratický“ Západ o tejto udalosti takmer vôbec neinformuje, a ak, tak demagogicky. Je zarážajúci už len smutný fakt, že ČT sa zmenila na obludnú fašizoidno-protinárodnú propagandisticko-zapredaneckú televíziu vysielajúcu len protikomunistické a protiruské hrubo demagogické seriály a dokumenty, a, ba priam oslavne vysielajúcu všetko, čo súvisí s Rakúsko-Uhorským „žalárom národov“, Prvou republikou, aristokraciou, západnou kultúrou či s fašizmom, najmenej dvakrát brutálnejšie ako naša STV či komerčné americké televízie v slovenskom jazyku.

V tieto sviatočné dni teda vzdávam hold a úctu aj obetiam na Ukrajine, všetkým tým bezmocným obetiam vojny pre ciele cudzích mocností, bratom Slovanom, ktorí sa nevedia poučiť z minulosti a robia tie isté chyby aj naďalej a v chudobe sú si sebe sami pre radosť cudzích vlkmi.

K výsledkom volieb len toľko, že vymývanie mozgov z televízii a od zapredancov prinieslo svoje „ovocie“. Teraz sa už antislovanizmus a vandalizmus môže rozvíjať aj legálne. To, že niektorým stranám, ako napr. Komunistickej strane normálne demokraticky zvolenej v parlamente znemožnili mať reklamné pútače a vystúpenia v televízii zrejme nepatrí medzi pohodlné informácie kapitalistických médií. Taktiež stovky sťažností o porušení volebného práva sa nijako neriešili. Vládnuca nelegálna vláda si teda „naklikala“ množsto falošných hlasov, niečo podobné ako to robia niektorí blogeri, ktorí klikajú, klikajú a klikajú, a tak podobne, nebudem ďalej komentovať.

Boli to takí istí ľudia ako my, mali svoju matku, otca, bratov, sestry. Skúsme si aspoň na chvíľu predstaviť, že to bola naša rodina, alebo, že by sme to boli my.

 

Mierotvorca

 

I keď sa čas tratí,

tebe klaniam sa Rus.

Na sibírskej trati

rodinu objať skús.

 

Na brehu Bajkalu

rozptýliť zorí nás,

výjsť v obetnú skalu

a skočiť na dno zas.

 

Na dno žltých krás hôr,

do šírych stepí úst,

a všetko ale skôr,

kým úsmev musí újsť.

 

Újsť až k panej zimy;

z väzenia strácania…

myš z šedých hmôt vymi.

Kým ti život zdania.

 

Poďme na zber štastia.

Ja tebe, ty mne dáš

čo bludičky stratia,

vri stopy, odváž tiaž.

 

Čo dobré bolo zbúra,

a zem na večnosť vie,

si pamätá, múra,

no vieru vrátiť nevie.      14.9.2013

 

Na počesť krásnej zeme od Karpát až po Vladivostok. Ako aj všetkým čestným ľuďom.

 

Odpusť, že som ťa miloval .

 

Prekrásne ďaleko v úsmevoch

sa dvíha do hĺbok vysoko,

ty nevieš čo znamená vojna:

zub za zub a ako za oko.

 

V hlase Eleny Vaengy skryté

odkazy epitafov za nás,

a Kyjev bronie námestiami

hneďou zrady pomazaní v Parnas.

 

Trpezlivosťou obdarení

čakať bez udíc ako rybári,

spotenými rukami strach striasť

a spievať si v rytme o jej tvári.      25.2.2014

 

 

(C) Karol Janko Malina

Herci-politici, prečo šírite nenávisť?

13.10.2023

Je až tragikomické sledovať aktivitu niektorých hercov-politikov, ktorí si zrejme pomýlili svoje povolanie a zneužívajú svoju popularitu na šírenie vlastných subjektívnych, a do veľkej miery zaujatých názorov na ľudí, ktorí na rozdiel od nich majú mandát od tohto národa, vážení herci a herečky, aby reprezentovali tento národ. Vy nemáte žiadne morálne právo, aby ste [...]

Hlas vypočul hlas národa. Dokedy?

08.10.2023

Je až do popukania ako liberálne až miestami profašis.tické médiá teraz vyťahujú všetkých kostlivcov zo skríň, aby vyjadrili svoju nenávisť, zaslepenosť a upevnili svoju protinárodnú pozíciu a aby zastrašili občanov, ktorí sa rozhodli demokraticky a slobodne voliť podľa, viacmenej, svojej vôle a nenechali ich pokojne spať. Čo sa to vlastne dnes teda deje? Celá tá [...]

Kde sa dvaja bijú, tretí zvíťazí.

15.09.2023

Nech už voľby dopadnú ako chcú, isté je, že aj navzdory pokrivenému obrazu života cez médiá ľudia stratili takmer štyri roky života; šancu byť si bližší a prežiť šťastnejší, plnohodnotnejší a čestnejší život. Či už v rodine, v práci alebo medzi známymi a priateľmi. Vojna na Ukrajine u nás spúšťa oveľa väčšiu interakciu ako si vôbec myslíme. I keď si [...]

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15, aktualizované: 07:16

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

anketa, kandidáti na prezidenta 2024

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo 8 z 10 kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

anketa kandidati-kolaz

Veľká prezidentská anketa: Aké majú plány so Slovenskom a čo odkazujú mladým? Kandidáti odpovedali aj na to, kde budú bývať alebo či využijú vládny špeciál súkromne

19.03.2024 06:00

Kandidáti pre Pravdu opísali svoju víziu, predstavu o tom, aký má byť prezident a odpovedali na 19 kľúčových hodnotových otázok.