Založ si blog

Herci-politici, prečo šírite nenávisť?

Je až tragikomické sledovať aktivitu niektorých hercov-politikov, ktorí si zrejme pomýlili svoje povolanie a zneužívajú svoju popularitu na šírenie vlastných subjektívnych, a do veľkej miery zaujatých názorov na ľudí, ktorí na rozdiel od nich majú mandát od tohto národa, vážení herci a herečky, aby reprezentovali tento národ. Vy nemáte žiadne morálne právo, aby ste očierňovali bez akýchkoľvek právnych dôvodov týchto ľudí, pretože ľudia majú aj pamäť, aspoň tá zodpovedná vačšina dúfam, a pamätajú si ako ste pred piatimi rokmi hnusne zneužili vraždu istého blogera a začínajúceho novinára proti vláde. Neskôr sa ukázali tie hlúpe obvinenia ako nepravdivé a vy ste sa dodnes neospravedlnili tým ľuďom, ktorých ste krivo obviňovali! Kdeže ste boli,keď Matovíč zatváral nevinných ľudí len preto, že boli z bývalej vlády a ničím sa neprevinili? Stáli ste na strane daňového podvodníka a plagiátora Matoviča, ktorý sa dostal aj teraz do parlamentu len vďaka ďalšiemu podvodu korupcie na východe Slovenska a aj v tom, že ide o trojkoalíciu, a tá musí mať 10 percent, nie 7. No, kde je vaše svedomie, keď ste si nevšímali spreneverenie štátnych peňazí na majdan Sulíka a jeho známych v Dubaji? Kdeže ste boli, keď zomrel generál Lučanský vo väzbe? A každý vie, že zodpovední za tento ohavný čin sú z vtedajšej vlády, ktorú ste vy podporovali! Tak mi potom nevravte, že ste umelci. Umelec by mal mať v prvom rade čisté svedomie a až na ňom môže niečo umelecké stavať a pracovať pre všetkých ľudí tohto národa. Nielen pre bratislavskú kaviareň, alebo drogáreň už.
Vy ale len rozdeľujete ľudí a šírite nenávisť a Zlo. A najobludnejšie je, že pre vlastné ego ciele.
Ak nemáte radi tento národ, tak prosím nezneužívajte svoju popularitu na rozdeľovanie ľudí. Myslím, že z minulosti aj súčasnosti sa národ už dosť poučil, že herci a hlavne komedianti do politiky nepatria. A ak sa tam dostanú, čaká národ len to najhoršie. Viď ukronacizmus na Ukrajine, Lži Havla a havloidov, zničenie republiky štvaním ľudí proti sebe nezodpovednými výrokmi, atď atď.
Herec je vlastne veľmi nebezpečná persóna, pretože dokáže nielen presvedčivo klamať, ale predstierať, teda hrať, ľudské charaktery a zneužiť svoje minulé charakterové roly na ovládanie zmyslov masy naivných divákov, ktorí mnohí stále v dnešnej dobe nevedia rozlíšiť realitu, úprimnosť, pravdu, dobro od faloše, lži a manipulácie.
Ozajstný umelec ľudí spája a nerozdeľuje.

Hlas vypočul hlas národa. Dokedy?

08.10.2023

Je až do popukania ako liberálne až miestami profašis.tické médiá teraz vyťahujú všetkých kostlivcov zo skríň, aby vyjadrili svoju nenávisť, zaslepenosť a upevnili svoju protinárodnú pozíciu a aby zastrašili občanov, ktorí sa rozhodli demokraticky a slobodne voliť podľa, viacmenej, svojej vôle a nenechali ich pokojne spať. Čo sa to vlastne dnes teda deje? Celá tá [...]

Kde sa dvaja bijú, tretí zvíťazí.

15.09.2023

Nech už voľby dopadnú ako chcú, isté je, že aj navzdory pokrivenému obrazu života cez médiá ľudia stratili takmer štyri roky života; šancu byť si bližší a prežiť šťastnejší, plnohodnotnejší a čestnejší život. Či už v rodine, v práci alebo medzi známymi a priateľmi. Vojna na Ukrajine u nás spúšťa oveľa väčšiu interakciu ako si vôbec myslíme. I keď si [...]

Ne-úspechy odchádzajúcich vlád ( garnitúr).

26.07.2023

V nasledujúcom krátkom a veľmi stručnom zhrnutí sa pozrieme do minulosti a pokúsime sa objektívne zamyslieť nad činnosťou a výsledkami odchádzajúceho Zlo-ženia parlamentu a už odvolanej vlády, aj s pánmi premiérmi, jedným, druhým i tretím. Celé minulé voľby, ak si dobre pamätáme, hlavne ich výsledky do veľkej miery ovplyvnila psychóza ohľadne tzv. demonštrácií [...]

Kolumbijská univerzita, Palestína, Izrael

Propalestínski študenti na Kolumbijskej univerzite budú pokračovať v proteste

27.04.2024 07:51

Študenti Kolumbijskej univerzity v New Yorku, ktorí začali celoamerickú vlnu propalestínskych univerzitných protestov, sa nedohodli s vedením školy.

vojna na Ukrajine, Charkov, záchranári, ruský útok, bombardovanie

New York Times: Charkov je nezlomný. Bombardované mesto napriek strachu žije

27.04.2024 07:30

Každodenné ruské útoky u obyvateľov Charkova stupňujú obavy, ale život v meste sa nezastavil, napísal denník The New York Times.

vojna na Ukrajine, Olaf Scholz, dron

ONLINE: ISW: Zmraziť front? To je predčasné, víťazstvo Ukrajiny netreba odpisovať

27.04.2024 06:30, aktualizované: 08:05

Debaty o nutnosti zmraziť frontovú líniu sú predčasné, tvrdí americký Inštitút pre štúdium vojny.

koľajnice, zmena

V Nemecku horel vlak, dvaja cestujúci sú zranení

27.04.2024 06:08

Dvaja ľudia utrpeli zranenia po tom, čo regionálny vlak v južnom Nemecku zastavil použitím rýchlobrzdy a následne začal horieť.