Založ si blog

Hlas vypočul hlas národa. Dokedy?

Je až do popukania ako liberálne až miestami profašis.tické médiá teraz vyťahujú všetkých kostlivcov zo skríň, aby vyjadrili svoju nenávisť, zaslepenosť a upevnili svoju protinárodnú pozíciu a aby zastrašili občanov, ktorí sa rozhodli demokraticky a slobodne voliť podľa, viacmenej, svojej vôle a nenechali ich pokojne spať.
Čo sa to vlastne dnes teda deje? Celá tá determinačná agenda liberálnych fašis.tov je zameraná na likvidáciu populácie ( hlavne európskej ) a likvidáciu národov aj spôsobom migrácie. Ich zbrane sú médiá a moc. Skúšajú to rôznymi taktikami. Napríklad vnucovanie sa deťom už v čo najmladšom školnom veku, a to priamo v školách v rámci genger paralyzovania ( zmenami pohlavia), vakcinácie po nainštalovaných vírusoch z labotatórií. Vakcína obsahovala látky, ktoré nemali nič liečivé v sebe, ale skôr naopak, spôsobovali ďalšie zdravotné problémy, napríklad trombózy. Ďalším spôsobom je vojna, podpora nacizmu, neznášanlivosti ĺudí, rozdelovať politicky ľudí, podporujú psychologické vojny, rozdeľujú ľudí už v rodinách, podporujú potraty, vyrábajú nebezpečné potraviny, pestujú modifikované rastliny na „podporu“ rakoviny a iných „civilizačných chorôb“ atď, atď… Áno, už to nie je koncentračný tábor, ale koncentračný tábor sa snažia urobiť z celej EÚ a „spriatelených“ krajín.
A Pellegríny predsa len nie je taká silná osobnosť, aby nepodľahol týmto globalistickým protinárodným a protiľudským tlakom.
Navyše sú tu aj jeho osobnostné maniere a tie sa nakoniec vysmejú všetkým poctivým ľudom do tváre. Urazenosť, ješitnosť a sexuálna orientácia. Nič preto nebude tak ako sa myslelo a koalícia Smer, Hlas a SNS zrejme pod tlakom liberálov aj liberálnych F., arogantnej mediálnej menšine a odľudštených populárnych osôb a hercov mimo reality vačšiny ľudí padne.
No, a sú tú ešte aj dalšie aspekty jeho osobnosti. Kariéra na úkor potrebám vačšiny ľudí. Návrh mladého Šimečku z „Agresívneho Slovenska“ a ústupky budú neodolateľné. Ústupok od premiérskeho kresla a dokonca i ministerstva vnútra. Myslíte si, že Pellé odolá? Ja sa radšej nebudem vyjadrovať, ale tuším, že nie.
V kontexte jeho vyjadrenia na sociálnej sieti, kde povedal, že pre neho sú podstatné programové zhody pri formovaní vlády zrejme týmto nebudú platiť a ľudovo povedané si nas.erie do úst.
Problém s SNS má Pellegríny len v tom, že Danko raz zaútočil slovne na jeho orientáciu. Tiež ste si mohli radšej držať ústa na špacír pán Danko. Ja osobne žiadnu orientáciu neriešim. Hodnotím ľudí len podľa správania, charakteru, hodnôt a činov.
Napriek tomu všetkému, ak hodnotíme Hlas, tak si treba uvedomiť, že bol to Fico, ktorý ich zrodil a dal im šancu. Ale ako sa hovorí: „pomôž človeku a ose.rie ti plot“.
Čo tam potom, že si ľudia jasne zvolili svoj Smer, dôležitejšie sú ich subjektívne ambície, záujmy USA a EÚ, ktorá nás má už len za muklov, ktorí skoro nič nevlastnia, až na dlhy, a preto musia držať hubu a krok.

Jedno je ale isté, v dnešnom systéme treba rátať radšej zo všetkým, aby človek nebol stále nepríjemne prekvapený.

Herci-politici, prečo šírite nenávisť?

13.10.2023

Je až tragikomické sledovať aktivitu niektorých hercov-politikov, ktorí si zrejme pomýlili svoje povolanie a zneužívajú svoju popularitu na šírenie vlastných subjektívnych, a do veľkej miery zaujatých názorov na ľudí, ktorí na rozdiel od nich majú mandát od tohto národa, vážení herci a herečky, aby reprezentovali tento národ. Vy nemáte žiadne morálne právo, aby ste [...]

Kde sa dvaja bijú, tretí zvíťazí.

15.09.2023

Nech už voľby dopadnú ako chcú, isté je, že aj navzdory pokrivenému obrazu života cez médiá ľudia stratili takmer štyri roky života; šancu byť si bližší a prežiť šťastnejší, plnohodnotnejší a čestnejší život. Či už v rodine, v práci alebo medzi známymi a priateľmi. Vojna na Ukrajine u nás spúšťa oveľa väčšiu interakciu ako si vôbec myslíme. I keď si [...]

Ne-úspechy odchádzajúcich vlád ( garnitúr).

26.07.2023

V nasledujúcom krátkom a veľmi stručnom zhrnutí sa pozrieme do minulosti a pokúsime sa objektívne zamyslieť nad činnosťou a výsledkami odchádzajúceho Zlo-ženia parlamentu a už odvolanej vlády, aj s pánmi premiérmi, jedným, druhým i tretím. Celé minulé voľby, ak si dobre pamätáme, hlavne ich výsledky do veľkej miery ovplyvnila psychóza ohľadne tzv. demonštrácií [...]

škola, školák, žiak, hodina, vyučovanie, trieda

KVÍZ: Predveďte sa, akí ste slovenčinári. Nie je to tak zlé alebo také zlé?

27.04.2024 10:22

Kvíz rýchle preverí vaše znalosti slovenčiny. Ktorá z dvoch možností je správna?

AfD / Alternatíva pre Nemecko /

Nemecký poslanec AfD Bystroň se ohradil proti článku Der Spiegelu o ‘ruských’ balíčkoch

27.04.2024 10:10

Poslanec Alternatívy pre Nemecko (AfD) Peter Bystroň sa ohradil proti článku magazínu Der Spiegel, že v kauze možných úplatkov od proruskej siete prijímal balíčky.

parlament

Na Slovensku chce vzniknúť ďalších päť politických strán

27.04.2024 09:58

Na Slovensku chce aktuálne vzniknúť päť nových politických strán. Oznámenia o zbere podpisov zverejnili na webstránke Ministerstva vnútra SR.

Colonial Coin Britain

Vzácne mince čakali na dražbu sto rokov. Prečo ich nezískali dedičia hneď po smrti boháča?

27.04.2024 09:00

Dánsky obchodník s maslom Lars Emil Bruun medzi numizmatikmi vyčnieval. Aké mince vlastnil a čo si želal, aby s nimi urobili po jeho smrti?