Založ si blog

Je Blaha komunista? Kam smeruje Smer?

Strana Smer miery do opozície. To už nie je žiadna novinka, keďže ďalšia rana v podobe priznania sa oligarchu Bašternáka k daňovým podvodom je už definitívna v rámci výsledkov parlamentných volieb, ktoré budú nasledovať. Médiá, opozícia, mimovladky a Kiska sa už o to postarajú. Čo na tom, že opozícia sa stretávala s mafiánmi a má za sebou podozrenia s daňovej kriminality. Veď oni môžu, sú pravičiari a liberáli. Takisto Kiska s poslednými kauzami, ktoré ukázali, že tu máme pozemkovú mafiu. Kiska si chcel privlastniť cudzie pozemky!! Super. A nič sa nedeje. Morálka národa klesá a voličom je už jedno, či volia zločincov. To hovorí za všetko.

Strana Smer však nabrala trend do ľava, a to je ďalší dôvod na jej likvidáciu. Zadarmo cestovné, pre určité skupiny obyvateľstva, zadarmo obedy pre deti z chudobnejších rodín v škole, dovolenky v hodnote 275 euro na našom území pre zamestnancov, ktorí pracujú viac ako dva roky v tej istej firme, atď.

Fico navyše odmietal neodôvodnené prijímanie migrantov z odlišných kultúr nekompatibilných s našou. To je logické. Aj preto musel byť odstránený. Kauza Kuciak teda splnila svoj účel. Aj keď s ňou nemal premier nič spoločné. Na druhej strane však Fico robil veľkú chybu, a to tú, že sa obklopoval ľuďmi, ktorí ho potopili. Možno tušil možno nie, ale skôr naivne veril, že sú čistí. A presne táto naivita mala za následok jeho abdikáciu. Kvôli vypočítavým nanúteným posunom a tlakom z cudzích médií, aj našich a zapredaných novinárov, chŕliacich nenávistné jednofarebné články proti vláde začal robiť Smer hlúposti ako napríklad menovanie nesmeráka Lajčkáka za ministra zahraničných vecí, ktorý sa správal a správa absolútne mimo názorov väčšiny národa a robí to, čo od neho vyžadujú niekde v zahraničí len preto, aby eventuélne postupoval v kariére „európskeho politika“ a aby dostal pochvalu aj od nepriateľov. No národné záujmy sú mu ukradnuté. Hrá rolu šíriteľa genderovského degenerečného štýlu v SR podľa vzoru západnej lobby. Presne takéto osoby sú veľmi nebezpečné pre našu kultúru a identitu. Samozrejme takých ľudí je médiami prezentovaných viac. Sú ich len pár na Slovensku, ale neoblomne diktujú väčšine zdravého jadra národa ako sa stať protinárodnými a hanbiť sa za svoj pôvod a národ. Preto kroky smerom k ľuďom sú skôr v chápaní celostnej strany Smer polovičným populizmom. U opozícii sú všetky kroky populizmom. No, a kedže ľudia sa menia, zmenil sa aj Fico. Tým, že nesplnil sľub o odchode z Bonaparte komplexu, ktorý patril kriminálnikovi Bašternákovi skončí, užako politik na celej čiare.

Ako keby som to nehovoril už od začiatku, že sociálna demokracia je len súčasťou kapitalizmu a predlžuje jeho pôsobenie.

O komunistoch v Smere nemožno preto hovoriť, lebo za prvé tam žiadny nie je, ani Blaha. Ten, ak by bol komunista, tak by dávno zo Smeru vystúpil a smeroval by do KSS, z ktorej vyšiel, pretože len tá kopíruje jeho prezentované názory v praxi, vo svojom programe. Smer nie. Z toho teda vyplýva, že jeho prezentácie na sociálnych sieťach a na blogoch sú len reči a alibizmus? Neviem, nechám to na posúdenie jeho fanúšikov a čitateľov. Blaha v Smere plní teda úlohu okrasného, dôležitého a kvalifikovaného doplnku, ktorý mal a aj má za úlohu odčerpať voličov z ozaj ľavicových a protisystémových strán na Slovensku.

V systéme aký tu teraz máme nie je možné robiť čistú ľavicovú politiku. Preto je Smer ľahko manipulovateľný a ovládaný oligarchiou. O opozícii to však platí dvojnásobne.

A netvrdím zároveň, že KSS by nespolupracovala s oligarchami ak by sa dostala k moci. Spolupracovala by. Celkom určite áno. Na začiatku. Vtedy by totiž odbremenila týchto ľudí od majektu, ktorý nadobudli len pre seba a zároveň by im zoštátnila výrobné prostriedky, teda previedla by ich na štát, čím by zisky z ich firiem, opakujem sa už dvadsiaty krát, šli do štátneho rozpočtu a bolo by možné financovať zdravotníctvo, školstvo aj infraštruktúry oveľa efektívnejšie a bolo by aj z čoho. V rámci spolupráce s podobne zameranými štátmi na rovnoprávnej úrovni.

Po skončení vlády Smeru nás teda čaká skôr  dvakrát horší scenár zaobalený do pekných rečí a prázdnych sľubov z opozície, ak nie ešte niečo horšie. Voľby a ich výsledky sú v dnešnej dobe do značnej miery kontrolované, predurčené a naplánované objednávkou ekonomickych štruktúr.

Médiá a EÚ teda stále plnia úlohu cudzích záujmov. Psychologicky sa zdokonaľujú ako oklamať človeka a usmerňujú, resp. presmerúvajú politiku podľa svojich predstáv s spolu s internetom tvoria spoločenstvá ľudí, odrezaných od svojho pôvodu a kultúry, smerujúciich ešte rýchlejšie a dokonalejšie k zániku. Aj vďaka maskovacej téme a plánom migrácie. Viď Francúzsko, Nemecko, Anglicko a podobne. 

 

 

 

Herci-politici, prečo šírite nenávisť?

13.10.2023

Je až tragikomické sledovať aktivitu niektorých hercov-politikov, ktorí si zrejme pomýlili svoje povolanie a zneužívajú svoju popularitu na šírenie vlastných subjektívnych, a do veľkej miery zaujatých názorov na ľudí, ktorí na rozdiel od nich majú mandát od tohto národa, vážení herci a herečky, aby reprezentovali tento národ. Vy nemáte žiadne morálne právo, aby ste [...]

Hlas vypočul hlas národa. Dokedy?

08.10.2023

Je až do popukania ako liberálne až miestami profašis.tické médiá teraz vyťahujú všetkých kostlivcov zo skríň, aby vyjadrili svoju nenávisť, zaslepenosť a upevnili svoju protinárodnú pozíciu a aby zastrašili občanov, ktorí sa rozhodli demokraticky a slobodne voliť podľa, viacmenej, svojej vôle a nenechali ich pokojne spať. Čo sa to vlastne dnes teda deje? Celá tá [...]

Kde sa dvaja bijú, tretí zvíťazí.

15.09.2023

Nech už voľby dopadnú ako chcú, isté je, že aj navzdory pokrivenému obrazu života cez médiá ľudia stratili takmer štyri roky života; šancu byť si bližší a prežiť šťastnejší, plnohodnotnejší a čestnejší život. Či už v rodine, v práci alebo medzi známymi a priateľmi. Vojna na Ukrajine u nás spúšťa oveľa väčšiu interakciu ako si vôbec myslíme. I keď si [...]

Žilina, polícia, riskantná jazda

Sedemnásťročného mladíka pri riskantnej jazde zastavili až policajné výstrely

27.04.2024 22:24

Vodič BMW na výzvy na zastavenie nereagoval, policajti museli použiť varovné výstrely.

Jaroslaw Kaczyński

Líder opozičnej PiS Kaczyňski: Kandidujeme do europarlamentu, aby sme odmietli Green Deal

27.04.2024 22:09

Európska zelená dohoda bude podľa Kaczyńského pre Poľsko znamenať i čoraz vyššie ceny energií, ale aj nárast cien "prakticky vo všetkých oblastiach".

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.