Založ si blog

„Zem plače“

Dehonestácia pravdy v našej spoločnosti je znakom úpadku mravnosti. Je to stav,  keď úzka skupina ľudí,  zapredaných za ten pomyselný judášov groš dostáva spoločnosť na tú najnižšiu možnú úroveň.

  Dá sa dokonca aj tvrdiť, že vojna je vyšší stav uvedomenia,  pretože je dôkazom stretu so skupinou,  ktorá si pravdu uvedomuje do takej miery,  že v rámci zachovania rodu,  národa a hodnôt je donútená bojovať.

Stav v spoločnosti,  kde ľudia veria lžiam je mimoriadne nebezpečný. Tento stav tu máme do veľkej miery v súčastnej dobe.

Jednotlivci,  skupiny,  strany zodpovedné za zachovanie rodu,  národa,  jeho hodnôt a kultúry sa v takomto prípade angažujú a bohužiaľ nastáva konflit.

Úlohou v dnešnej dobe je však predísť takémuto variantu riešenia problémov a presvedčiť ľudí v to,  aby prestali veriť lžiam aj bez vojny. Je to ale mimoriadne náročná úloha.

Strany snažiace sa o zvýšenie morálneho kreditu spoločnosti sú médiami zatlačené do úzadia. Napríklad KSS,  Vzdor a iné,  ozaj ľavicové strany.

Je tu aj problém deformácie ľavicového zmýšľania. Vychádza hlavne z glogalizačných tendencií zo západnej Európy v rámci nezmyselného neomarxizmu. Tzv. „multy kulty“ je ten najhorší variant „ne-riešenia“ sociálnych a spoločenských problémov. Je to zastierací postup ako futuristicky „nakopnúť“ západnú znudenú spoločnosť. Zároveň aj ako zbraň namierenú proti sebe a iným národom.

Ako príklad šírenia prevzatých lží môžem len uviesť zinscenovanie chemických útokov,  akože vládnucej strany v Sírii proti vlastným obyvateľom. Ďalej šírenie klamstiev okolo neexistujúceho masového dopingu v ruskom športe. Pritom ukrajinské škandály s dopingom MOV ani len neriešila. Nevraviac o tom,  že aj v iných štátoch boli preukázané dopingové aféry.

Západ neustále len provokuje a krivdí nielen Rusku. Snaha vyprovokovať Rusov je evidentná.

Heslami o mieri v južnej Kórei je viac ako divné,  ak sa pozrieme ako sa správaju k zamestnanncom v cudzích krajinách. KĽDR pritom nikoho nikdy bezdôvodne,  narozdiel od USA nenapadla.

Návrat k hitlerovským olympiádam je smutná udalosť. Za to však športovci a ani organizátori nemôžu.

Nedovoľme pár spolitizovaným ľuďom pokaziť svetu radosť zo športu.

Fandím demonštráciám pred RTVS a proti NATO.

Smutné je,  že ľudia sú už tak klamaní,  že nevedia a nevidia ako sa s nimi klérus zahráva. Obviňujeme vždy len tých okolo nás,  ktorí za to,  na akú nízku hodnotovú,  sociálnu a morálnu úroveň klesli nemôžu. Vlastne môžu,  pozerajú a počúvajú tých,  ktorí ich klamú.

Spravme si svet ozajstný nie len virtuálny z telky. Započúvajme sa do zeme,  ktorú nám politici pomaličky rozpredávajú cudzincom a oligarchom.

Je smiešne ako médiá učia k nenávisti k Rusku,  demagogizujú a klamú v spravodajstve a pritom produkujú relácie o ľudovej tvorbe,  ale v západnom štýle superstar. Ako otravujú a ohlupujú národ lacnými seriálmi a neskutočne hlúpymi spolitizovanými filmami,  ktoré aj financujú. Ako na Jednotke nedávajú počas dňa slovenskú tvorbu,  ale západnú. Ako sa opičia po západnej amorálke a štýle,  ako nevidia tie dva milióny exekúcií,  ako nerieši spoločnosť sfetovaných mladých ľudí, bezdomovectvo,  kriminalitu, korupciu a prázdnotu ducha,  atď atď.

Naša zem nespieva, ale plače.

 

 

 

 

 

Herci-politici, prečo šírite nenávisť?

13.10.2023

Je až tragikomické sledovať aktivitu niektorých hercov-politikov, ktorí si zrejme pomýlili svoje povolanie a zneužívajú svoju popularitu na šírenie vlastných subjektívnych, a do veľkej miery zaujatých názorov na ľudí, ktorí na rozdiel od nich majú mandát od tohto národa, vážení herci a herečky, aby reprezentovali tento národ. Vy nemáte žiadne morálne právo, aby ste [...]

Hlas vypočul hlas národa. Dokedy?

08.10.2023

Je až do popukania ako liberálne až miestami profašis.tické médiá teraz vyťahujú všetkých kostlivcov zo skríň, aby vyjadrili svoju nenávisť, zaslepenosť a upevnili svoju protinárodnú pozíciu a aby zastrašili občanov, ktorí sa rozhodli demokraticky a slobodne voliť podľa, viacmenej, svojej vôle a nenechali ich pokojne spať. Čo sa to vlastne dnes teda deje? Celá tá [...]

Kde sa dvaja bijú, tretí zvíťazí.

15.09.2023

Nech už voľby dopadnú ako chcú, isté je, že aj navzdory pokrivenému obrazu života cez médiá ľudia stratili takmer štyri roky života; šancu byť si bližší a prežiť šťastnejší, plnohodnotnejší a čestnejší život. Či už v rodine, v práci alebo medzi známymi a priateľmi. Vojna na Ukrajine u nás spúšťa oveľa väčšiu interakciu ako si vôbec myslíme. I keď si [...]

MK SR, ministerstvo kultury

Poslanci ukončili debatu o zmenách v FPU, hlasovať budú v stredu

23.04.2024 17:31

Zmeny majú podľa predkladateľa Michelka pomôcť kultúre. Namieta to opozícia, na zmeny nie sú podľa nej dostatočné dôvody.

SR Košice prezidentka návšteva Gymnázium Poštová KEX

Čaputová: Východné Slovensko je špecifické a nesmierne životaschopné

23.04.2024 17:25

Tento týždeň úraduje z druhého najväčšieho mesta Slovenska v rámci výkonu svojho mandátu poslednýkrát.

ÚŠP, Úrad špeciálnej prokuratúry

Spôsob kritiky bývalých prokurátorov ÚŠP je nevhodný, tvrdia krajskí prokurátori

23.04.2024 17:01

Upozornili, že kritika formou subjektívnych názorov so zjavnými prvkami antipatie je absolútne nevhodná.

Ján Herák

Bývalého poslanca Heráka obžalovali zo znásilnenia a sexuálneho zneužívania

23.04.2024 16:58

Ján Herák viackrát vo svojich vyjadreniach zdôraznil, že je nevinný.