Založ si blog

Je Blaha komunista? Kam smeruje Smer?

Strana Smer miery do opozície. To už nie je žiadna novinka, keďže ďalšia rana v podobe priznania sa oligarchu Bašternáka k daňovým podvodom je už definitívna v rámci výsledkov parlamentných volieb, ktoré budú nasledovať. Médiá, opozícia, mimovladky a Kiska sa už o to postarajú. Čo na tom, že opozícia sa stretávala s mafiánmi a má za sebou podozrenia s daňovej kriminality. Veď oni môžu, sú pravičiari a liberáli. Takisto Kiska s poslednými kauzami, ktoré ukázali, že tu máme pozemkovú mafiu. Kiska si chcel privlastniť cudzie pozemky!! Super. A nič sa nedeje. Morálka národa klesá a voličom je už jedno, či volia zločincov. To hovorí za všetko.

Strana Smer však nabrala trend do ľava, a to je ďalší dôvod na jej likvidáciu. Zadarmo cestovné, pre určité skupiny obyvateľstva, zadarmo obedy pre deti z chudobnejších rodín v škole, dovolenky v hodnote 275 euro na našom území pre zamestnancov, ktorí pracujú viac ako dva roky v tej istej firme, atď.

Fico navyše odmietal neodôvodnené prijímanie migrantov z odlišných kultúr nekompatibilných s našou. To je logické. Aj preto musel byť odstránený. Kauza Kuciak teda splnila svoj účel. Aj keď s ňou nemal premier nič spoločné. Na druhej strane však Fico robil veľkú chybu, a to tú, že sa obklopoval ľuďmi, ktorí ho potopili. Možno tušil možno nie, ale skôr naivne veril, že sú čistí. A presne táto naivita mala za následok jeho abdikáciu. Kvôli vypočítavým nanúteným posunom a tlakom z cudzích médií, aj našich a zapredaných novinárov, chŕliacich nenávistné jednofarebné články proti vláde začal robiť Smer hlúposti ako napríklad menovanie nesmeráka Lajčkáka za ministra zahraničných vecí, ktorý sa správal a správa absolútne mimo názorov väčšiny národa a robí to, čo od neho vyžadujú niekde v zahraničí len preto, aby eventuélne postupoval v kariére „európskeho politika“ a aby dostal pochvalu aj od nepriateľov. No národné záujmy sú mu ukradnuté. Hrá rolu šíriteľa genderovského degenerečného štýlu v SR podľa vzoru západnej lobby. Presne takéto osoby sú veľmi nebezpečné pre našu kultúru a identitu. Samozrejme takých ľudí je médiami prezentovaných viac. Sú ich len pár na Slovensku, ale neoblomne diktujú väčšine zdravého jadra národa ako sa stať protinárodnými a hanbiť sa za svoj pôvod a národ. Preto kroky smerom k ľuďom sú skôr v chápaní celostnej strany Smer polovičným populizmom. U opozícii sú všetky kroky populizmom. No, a kedže ľudia sa menia, zmenil sa aj Fico. Tým, že nesplnil sľub o odchode z Bonaparte komplexu, ktorý patril kriminálnikovi Bašternákovi skončí, užako politik na celej čiare.

Ako keby som to nehovoril už od začiatku, že sociálna demokracia je len súčasťou kapitalizmu a predlžuje jeho pôsobenie.

O komunistoch v Smere nemožno preto hovoriť, lebo za prvé tam žiadny nie je, ani Blaha. Ten, ak by bol komunista, tak by dávno zo Smeru vystúpil a smeroval by do KSS, z ktorej vyšiel, pretože len tá kopíruje jeho prezentované názory v praxi, vo svojom programe. Smer nie. Z toho teda vyplýva, že jeho prezentácie na sociálnych sieťach a na blogoch sú len reči a alibizmus? Neviem, nechám to na posúdenie jeho fanúšikov a čitateľov. Blaha v Smere plní teda úlohu okrasného, dôležitého a kvalifikovaného doplnku, ktorý mal a aj má za úlohu odčerpať voličov z ozaj ľavicových a protisystémových strán na Slovensku.

V systéme aký tu teraz máme nie je možné robiť čistú ľavicovú politiku. Preto je Smer ľahko manipulovateľný a ovládaný oligarchiou. O opozícii to však platí dvojnásobne.

A netvrdím zároveň, že KSS by nespolupracovala s oligarchami ak by sa dostala k moci. Spolupracovala by. Celkom určite áno. Na začiatku. Vtedy by totiž odbremenila týchto ľudí od majektu, ktorý nadobudli len pre seba a zároveň by im zoštátnila výrobné prostriedky, teda previedla by ich na štát, čím by zisky z ich firiem, opakujem sa už dvadsiaty krát, šli do štátneho rozpočtu a bolo by možné financovať zdravotníctvo, školstvo aj infraštruktúry oveľa efektívnejšie a bolo by aj z čoho. V rámci spolupráce s podobne zameranými štátmi na rovnoprávnej úrovni.

Po skončení vlády Smeru nás teda čaká skôr  dvakrát horší scenár zaobalený do pekných rečí a prázdnych sľubov z opozície, ak nie ešte niečo horšie. Voľby a ich výsledky sú v dnešnej dobe do značnej miery kontrolované, predurčené a naplánované objednávkou ekonomickych štruktúr.

Médiá a EÚ teda stále plnia úlohu cudzích záujmov. Psychologicky sa zdokonaľujú ako oklamať človeka a usmerňujú, resp. presmerúvajú politiku podľa svojich predstáv s spolu s internetom tvoria spoločenstvá ľudí, odrezaných od svojho pôvodu a kultúry, smerujúciich ešte rýchlejšie a dokonalejšie k zániku. Aj vďaka maskovacej téme a plánom migrácie. Viď Francúzsko, Nemecko, Anglicko a podobne. 

 

 

 

Herci-politici, prečo šírite nenávisť?

13.10.2023

Je až tragikomické sledovať aktivitu niektorých hercov-politikov, ktorí si zrejme pomýlili svoje povolanie a zneužívajú svoju popularitu na šírenie vlastných subjektívnych, a do veľkej miery zaujatých názorov na ľudí, ktorí na rozdiel od nich majú mandát od tohto národa, vážení herci a herečky, aby reprezentovali tento národ. Vy nemáte žiadne morálne právo, aby ste [...]

Hlas vypočul hlas národa. Dokedy?

08.10.2023

Je až do popukania ako liberálne až miestami profašis.tické médiá teraz vyťahujú všetkých kostlivcov zo skríň, aby vyjadrili svoju nenávisť, zaslepenosť a upevnili svoju protinárodnú pozíciu a aby zastrašili občanov, ktorí sa rozhodli demokraticky a slobodne voliť podľa, viacmenej, svojej vôle a nenechali ich pokojne spať. Čo sa to vlastne dnes teda deje? Celá tá [...]

Kde sa dvaja bijú, tretí zvíťazí.

15.09.2023

Nech už voľby dopadnú ako chcú, isté je, že aj navzdory pokrivenému obrazu života cez médiá ľudia stratili takmer štyri roky života; šancu byť si bližší a prežiť šťastnejší, plnohodnotnejší a čestnejší život. Či už v rodine, v práci alebo medzi známymi a priateľmi. Vojna na Ukrajine u nás spúšťa oveľa väčšiu interakciu ako si vôbec myslíme. I keď si [...]

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Zelenskyj hovoril o polmilióne mobilizovaných. General Syrskyj: Potrebujeme výrazne menej vojakov

29.03.2024 14:16

Ukrajinská armáda bude musieť pre obranu pred ruskou inváziou mobilizovať menej vojakov, než sa pôvodne očakávalo.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54, aktualizované: 13:58

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.