Založ si blog

USA vyhlásia vojnu Rusku? !

Ani tomu nie je tak dávno ako som uvažoval nad tým, prečo sa Ukrajina musela vyvinúť pomocou USA platených demonštrácii do takého stavu v akom bola a v akom je stále i dnes, aj napriek tomu, že väčšina Ukrajincov má iný názor ako menšina, ktorá tam vládne už 7 rokov. Áno, zničenie demokracie na Ukrajine bolo kľúčové k tomu, aby USA začali vojnu na európskom kontinente proti Rusku. Všetko ide podľa plánu. Vysoko pravdepodobné falšovanie volieb v USA, dosadenie Bidena na prezidentský post, ovládnutie strednej Európy svojimi ľuďmi, viď aj naša vláda, vláda Poľska, okrem Maďarska, Corona, obmezovanie práv, odmedzovanie pristupu k liečivám atď.

Celá ( takmer ) Európa sa stala spoločným javiskom na ktorom šaškujú a zároveň zabávajú ľudí ich spolitizovaní herci, ako aj herci politici, moderátori, redaktori. Režisér je ale neznámy. Má ale mnoho asistentov v Európe. Netreba menovať. Jediné čo vieme, že režisér sa nachádza niekde v USA. Biden je len jeho hovorca. Toto divadlo má za úlohu odpútavať pozornosť od toho, čo sa za tou oponou deje. Že sa tu už roky presúvajú tanky, obrnené transportéry, vojaci a zbrane k hraniciam s Ruskom. Cvičenie to ale, ako už vidíme, nebude!!!

Písal som aj o tom, ako moja intuícia hovorila, že sa chystá pešiacky, pozičný boj s Ruskom a stredná Európa sa stane jeho poľom.

Ako tie plány všetky krásne zapadajú a vychádzajú, že? Aj napriek demagógii neobjektívneho spravodajstva tv. Najprv Dzurinda a vstup do NATO a EÚ, rozpredanie štátnych strategických podnikov cudzincom, potom však nastali mierne komplikácie s Ficom, ktorý na jednej strane proEÚrópsky, ale na druhej bojoval za národné záujmy SR a sociálny štát. No, aj to hravo komedianti na javisku vyriešili a odstavili Fica pomocou vraždy  blogera, s ktorou, ako sa neskôr ukázalo, nemal nič spoločné, ale účel to splnilo. Potom logicky už neostávalo nič iné, ako divadlo dotiahnuť do konca s psychicky labilným, USA hodnotám blízkym daňovým podvodníkom Matovičom, spolu s Naďom a zapredancami zo strany Za ľudí ( v preklade proti ľuďom ) sa chopili svojich úloh likvidovať, zadlžovať, kradnúť, klamať a zároveň každý deň sa vytešovať na javisku ( v ich médiách ) a hrať to svoje divadielko, tú svoju obľúbenú rolu v telenovele za honoráre, aké dostávajú tí najlepší skutoční americkí herci.

Teraz však už ide pravdepodobne do tuhého. Biden povedal, že Putin je vrah, čo znamená, že už je vojna prichystaná a Biden ( a ľudia za oponou, viď Chobotnica ), teda ten ozajstný svetový vrah a zlodej, môže opäť vraždiť. Vraždiť aj tých ľudí, ktorých Putin zachránil, ako už pripojením si svojho bývalého územia Krymu demokratickou cestou referenda ( 97 % za ) k Rusku alebo rôznymi protiteroristickými akciami aj inde na svete. Ak by Krym nepripojili, bola by tam nielen väčšia chudoba, ale i banderovci,  vraždiaci politických oponentov a ruských civilov, ako aj na ostatnom území Ukrajiny. Asi taká chudoba a kriminalita ako v Lýbii, ktorú USA „demokracia“ zmenila z prosperujúcej krajiny, kde mal každý občan auto a byt, na krajinu gangov, mafie, chudoby a zločinu. A samozrejme aj mnoho ďalších!!! Tak isto ako keď mal byť dokončený projekt veľkej podzemnej rieky v Lýbii, ktorý by z podzemného zdroja v Sahare čerpal pitnú vodu ( pripomeniem len, že projekt podzemnej rieky stál okolo 24 miliárd dolárov, ale tie nečerpala Lýbia zo západných bánk ako pôžičky, ale mala ich z vlastných príjmov za ropu ), tak aj teraz USA závidia Rusku plynovod „Nord strem 2“, ktorý sa blíži k jeho dokončeniu. Je veľmi pravdepodobné, že práve tento projekt, ktorý by pomohol mnohým v Európe so zásobovaním plynom je terčom útokov amerických kowbojov.

Stredná Európa je EÚ pre západ dobrá len na tieto účely. Potrebovali si politicky získať toto územie, aby sa vyhli eventuélnemu priamemu boju na ich územiach. Získanie ekonomiky im už nestačí. Takto sa mnohí naivní alebo sprostí Slovania opäť pridajú k nim, ako už z histórie je obvyklé, napr. Rakúsko Uhorsko a prinesú najväčšie obety, resp. už prinášajú.

Čo tam potom, že je tu nejaká chrípková epidémia. To im len zapadá do ich plánu. Avšak musia konať rýchlo, pretože svet sa pomaly dozvedá skutočnú pravdu, a nielen o tom, že vakcína Sputnik je najbezpečnejšou vakcínou na svete a začína ju zaraďovať do svojho liečebného fondu čoraz viac krajín sveta, ale aj pravdu o vplyve USA na svet a na nás. Stačí len pripomenúť, že minister obrany a agentka z pionierskeho paláca sa v tejto krízovej situácii pravidelne stretávajú s veľvyslankyňou USA. Načo asi, že. Tu sa pekne ukazuje, kto je sponzorom vlády a prezidentky, a kto ich skutočne ovláda a diktuje im, čo majú robiť. Za peniaze sú ochotní zničiť aj budúcnosť našich detí. Sú tak zaslepení mamonom a popularitou, že cez ne si nedokážu predstaviť dôsledky svojho zbabelého správania a konania. Myslia len na svoj prospech.

Avšak, bohužiaľ, dôležité pre mnohých je, že hrajú pútavé divadlo a ľudia, podľa preferencií, im stále veria. I keď aj cez podobnú stranu „Progresívne Slovensko“ ( teda americké a liberálne Slovensko ) a iné americké strany, ale predsa len žiadny progres v slobodnom a bez imunity obohatenom myslení pred zapredancami neprichádza.

Veď čo na tom, že Heger chce zvýšiť dane za bývanie, čo na tom, že chce urobiť z ľudí chudákov bez majetku, ktorí budú prežívať len v podnájme a splácať svoje hypotéky a exekúcie. Slovák rád nastavý hruď americkým a nato hneď obranným bombám z Ruska. Slovák to asi robí rád. Inak si to proste vysvetliť neviem. Prepáčte mi.

O Slovanoch vlastne už ani nejde v strednej a južnej Európe, tí zaniknú aj tak v EÚ, ( a balkánski vo víre arabizácie), ale ide tu o Rusko, či sa zachová aspoň to zdravé, národné a nezávislé jadro Slovanstva a sveta.

No, keďže Rusko vlastní zbrane, ktoré zničia v sebaobrane celé územia a národy za pár hodín, tak nám, a aj im, celé toto divadlo, dobrý pocit z urážania a hrania hercov, a k nakradnutému majetku niektorých bol a bude asi na nič ( keďže už životy ľudí pre nich nemajú žiadnu cenu), nemyslíte???

 

 

 

 

Herci-politici, prečo šírite nenávisť?

13.10.2023

Je až tragikomické sledovať aktivitu niektorých hercov-politikov, ktorí si zrejme pomýlili svoje povolanie a zneužívajú svoju popularitu na šírenie vlastných subjektívnych, a do veľkej miery zaujatých názorov na ľudí, ktorí na rozdiel od nich majú mandát od tohto národa, vážení herci a herečky, aby reprezentovali tento národ. Vy nemáte žiadne morálne právo, aby ste [...]

Hlas vypočul hlas národa. Dokedy?

08.10.2023

Je až do popukania ako liberálne až miestami profašis.tické médiá teraz vyťahujú všetkých kostlivcov zo skríň, aby vyjadrili svoju nenávisť, zaslepenosť a upevnili svoju protinárodnú pozíciu a aby zastrašili občanov, ktorí sa rozhodli demokraticky a slobodne voliť podľa, viacmenej, svojej vôle a nenechali ich pokojne spať. Čo sa to vlastne dnes teda deje? Celá tá [...]

Kde sa dvaja bijú, tretí zvíťazí.

15.09.2023

Nech už voľby dopadnú ako chcú, isté je, že aj navzdory pokrivenému obrazu života cez médiá ľudia stratili takmer štyri roky života; šancu byť si bližší a prežiť šťastnejší, plnohodnotnejší a čestnejší život. Či už v rodine, v práci alebo medzi známymi a priateľmi. Vojna na Ukrajine u nás spúšťa oveľa väčšiu interakciu ako si vôbec myslíme. I keď si [...]

medveď, Liptovský Mikuláš

Medveďa, ktorý útočil v Liptovskom Mikuláši, našli s pomocou dronov do 1,5 hodiny

28.03.2024 13:53

Počas monitorovania medveďa bolo s dronmi nalietaných približne 74 kilometrov.

česko rusko ambasáda

Proruská špionážna sieť útočí proti EÚ: Poľsko a Česko spustili vyšetrovanie, majú zistenia týkajúce sa Slovenska

28.03.2024 13:50

Poľská kontrarozviedka (ABW) vyšetruje činnosť proruskej špionážnej siete zameranej proti členským štátom a orgánom Európskej únie.

Srbsko

Výbor Rady Európy podporil členstvo Kosova, Srbsko to odsúdilo

28.03.2024 13:10

Srbský šéf diplomacie označil rozhodnutie výboru PZ RE o podpore členstva Kosova za "škandalózne" a "hanebné".

čaputová

Čaputová: Členstvo v klube NATO nám poskytuje ochranu teraz aj do budúcna

28.03.2024 12:58

V piatok uplynie výročie 20. výročia vstupu Slovenska do Aliancie.