Založ si blog

Kto zavraždil generála Lučanského?

Článok blogera, ktorý predpovedal Lučanského smrť sa naplnil. Priznám sa, že som tomu neveril, ale logické myslenie nepopustí. Budem len veľmi krátky. Som zhrozený!!! Všetko zapadá presne podľa správania Kolíkovej, ktorá najprv ponúkla asi štyri verzie jeho údajného zranenia. Následné pochybné vyšetrovanie, ktoré vyznelo absolútne nedôverihodne, pretože sa nepracovalo s reálnymi faktami. Tie boli zahmlené.

Takže Vážení, je vysoko pravdepodobné, že tu ide o pokus o vraždu, už aj s následkami smrti. Či už v prvom štádiu alebo teraz, i keď podľa mediálnych správ sa obesil z vecí alebo postelného prádla, ale to ho tam museli brutálne psychicky aj fyzicky týrať, aby niečo také spravil. Bolo by to ako z donútenia, ale to je málo pravdepodobné. Ten, kto pracoval v base vie ako to tam chodí. Pravdu sa nie je možné dozvedieť!!! Ale tentoraz sa vrahovia prerátali a presný priebeh udalostí sa dostal na svetlo sveta. Zverejnil ich Fedor Flašík, ktorý sa dozvedel presný priebeh udalostí o plánovanej riadenej vražde generála. Tieto indície potvrdila aj manželka generála. Odporúčam si tento článok vyhľadať!

Ide teda o sprostý, primitívny organizovaný inštitucionálny teror. Ide o akt chorobnej nenávisti. Vláda sa snaží ozaj navodiť atmosféru strachu. Navyše opakujem, že takmer všetkých zatkýňajú bez dôkazov, len z výpovedí kajúcnikov, teda len na základe neoverených informácií.

Médiá šíria informáciu, že sa pokúsil o sebevraždu, môžeme čakať masívnu demagógiu médií!!! Na rozkaz vlády? Tá totiž médiá asi platí či čo, keďže informácie sú jednostranné. Len kto platí vládu, to by ma zaujímalo.

 Samozrejme, potrebovali ho umlčať, aby sa svet nedozvedel pravdu aj o veľmi známych politikoch, ktorí dokonca nemajú tú hanbu kandidovať za prokurátora!!! Presne ako predpovedal istý nemenovaný bloger, navyše s čítanosťou vyššou ako sú aktuality.sk.

Kto sa pokúšal generála zavraždiť? Potrebuje ho niekto umlčať? Myslíte si Slováci, že toto je tá slušná vláda?

Som maximálne znechutený kam sa Slovensko dostalo. Do teroru vládnej moci!!! Vláda ovláda médiá, vláda mení ústavu, aby mohla nekontrolovane vládnuť ( teda podnikať, zadávať zákazky svojim ľuďom, likvidovať opozíciu a ľudí s iným názorom ) bez komunikácie s občanmi SR. Keďže už sa nemôže ani slobodne prejaviť svoj názor na verejnosti. A samozrejme za všetkým stojí výhovorka: lebo Covid. Ale nie Vážení, nie je to len o covide. Je to o nehumánnych praktikách tejto vlády a mandáte, ktorý ste jej dali. Ja osobne som sa nikdy tak nehanbil, že som Slovák ako teraz. A to ešte môžem čakať, či aj mňa ako blogera nezavraždia, či aspoň nezrušia na tomto portáli. Veď čo ak niekto dostane chrípku, keď si to bude čítať?

Opäť vyzývam všetkých tých hercov, ktorí kričali na námestiach akú slušnú chcú vládu, že či majú kožu na tvári ešte a či im nie je hanba sa naďalej bez mihnutia oka vyškierať v médiách, ako by sa nič nedialo!!! Čo ste to za ľudia???

Navyše, všimli ste si ako sa Brusel prizerá? Tak isto, ako sa sadisticky a alibisticky prizeral pri vraždení na Ukrajine, kde po nedemokratickom puči začali vládnuť ľudia, ktorých nikto do parlamentu nevolil. Tí potom začali vraždiť politických oponentov a „naše“ médiá aj západ zbabelo mlčali alebo klamali a zatajovali dôležité fakty!!! Tak isto sadisticky mlčia aj teraz, alebo klamú.

Teraz sa zahrám na jasnovidca. Neviem prečo, ale najväčší výsmech spravodlivosti bude, že po čase sa aj na túto vraždu zabudne, lebo spolu-vrahovia sa nám budú denno denne prihovárať z médií, aby ľudí umlčali, a tí ako nadrogovaní ich sladkými rečičkami nebudú mať silu sa vládnemu teroru a klamstvám brániť v denno denných problémoch, ktoré im vláda a systém pripraví.

Navyše stratégia tejto vraždy je jasná, spravili to tesne pred Silvestrom, lebo vedia, že ľudia si to budú menej všímať v rámci emócií s blížiacim sa novým rokom 2021.

Takže ja by som chcel zaželať do nového roka všetkým najmä zdravý rozum, správnu intuíciu pri ďalších voľbách zodpovednosť a s tým už môže prísť aj ozajstná demokracia, láska, normálny život spoločnosti, poriadok a budú mocť voľne dýchať možno aj slušní a čestní ľudia, nielen podvodníci, plagiátori, korupčníci a falošní herci v politike!! Zatiaľ to ale vypadá na pravý opak!!! Že by ľudia milovali teror, klamstvo, faloš, podvodníkov a vraždenie???

A nezabúdajte, ako hovoria naši bratia Česi: “ slzy lžou“, a diabol môže mať aj anjelskú tvár!!!

Česť pán generál SR.

Herci-politici, prečo šírite nenávisť?

13.10.2023

Je až tragikomické sledovať aktivitu niektorých hercov-politikov, ktorí si zrejme pomýlili svoje povolanie a zneužívajú svoju popularitu na šírenie vlastných subjektívnych, a do veľkej miery zaujatých názorov na ľudí, ktorí na rozdiel od nich majú mandát od tohto národa, vážení herci a herečky, aby reprezentovali tento národ. Vy nemáte žiadne morálne právo, aby ste [...]

Hlas vypočul hlas národa. Dokedy?

08.10.2023

Je až do popukania ako liberálne až miestami profašis.tické médiá teraz vyťahujú všetkých kostlivcov zo skríň, aby vyjadrili svoju nenávisť, zaslepenosť a upevnili svoju protinárodnú pozíciu a aby zastrašili občanov, ktorí sa rozhodli demokraticky a slobodne voliť podľa, viacmenej, svojej vôle a nenechali ich pokojne spať. Čo sa to vlastne dnes teda deje? Celá tá [...]

Kde sa dvaja bijú, tretí zvíťazí.

15.09.2023

Nech už voľby dopadnú ako chcú, isté je, že aj navzdory pokrivenému obrazu života cez médiá ľudia stratili takmer štyri roky života; šancu byť si bližší a prežiť šťastnejší, plnohodnotnejší a čestnejší život. Či už v rodine, v práci alebo medzi známymi a priateľmi. Vojna na Ukrajine u nás spúšťa oveľa väčšiu interakciu ako si vôbec myslíme. I keď si [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 21:24

K incidentu došlo krátko po tom, ako sa skončil výber 12 porotcov a ich šiestich náhradníkov v procese, v ktorom je Trump obvinený z podplácania pornoherečky.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.