Založ si blog

Olympijské hry sa skončili skôr ako začali! ! Olympiáda už nie je svetové podujatie.


Športovci, ktorí sa štyri roky pripravovali a tešili na oslavy ľudského tela, pohybu a radosti zo života bez politickej špiny sú v úžase. Ako aj všetci slušní ľudia na tejto planéte. Olympijské hry v Riu sa stanú navždy hanbou v kronike tohto veľkého sviatku, ktorý sa premení na politikárčenie a na nástroj šírenia nenávisti medzi národmi sveta opäť v réžii oligarchie z USA a Západu. Dôkaz toho je prednedávnom vyhlásenie nezávislých inštitúcií v olympijskom združení a v športových združeniach, ktoré vyhlásili, že žiadne dôkazy o tom, že ruskí športovci užívali nedovolené látky nie sú!! Dokonca aj Michael Phelps sa čuduje, pretože americkí športovci používajú podobný prostriedok, ktorý  ale zakázaný nie je. Ide tu o čistú politiku, o peniaze vo vreckách tých, ktorí hlasovali proti účasti krivo obvinených športovcov, ktorí mali užívať nedovolené látky počas športových súťaží. Myslím si, že niet čo dodať.

Olympijské hry sa stanú nezmazateľne poškvrnou. Prípravy a plánovanie tohto neféroveho činu boli už v organizovanom puči v Brazílii a zosadenie doterajšej proľudovej prezidentky americkým veľvyslanectvom. Proste klasické postupy americkej rozviedky, mimovládok a spojok vo vnútri štátu, ktoré fungujú už celé storočie a akosi záhadou sa to málo nahlas v médiách vraví. Ak niekto povie pravdu, ako napríklad Vladimír Putin, tak akurát to odznie na tlačovkách Putina s novinármi celého sveta, ale do západných médií sa nedostane nič podstatné. Záznam týchto tlačoviek je hodno si pozrieť na youtube a každý súdny človek hľadajúci pravdu pochopí z ktorej strany vietor fúka.

Ja osobne olympiádu sledovať nebudem po prvý krát, a to z objektívnych dôvodov porušenia základnej myšlienky olympiády. Iba ak tak kultúrny program úvodu a záveru, z úcty k tisícom mladých dobrovolníkov, ktorí netušiac čo sa stane z olympiády, sa tešili a pomáhali pri jej budovaní a programe. A samozrejme som zvedavý na šplechy niektorých predstaviteĺov olympiády o čistote športu.   Olympijské hry sa proste nekonajú. Ak sa odsúdi niekto bez dôkazov, na základe ohovárania niektorých zapredancov zo športovcov, niet inej možnosti v rámci zachovania si čistoty ducha a čistého svedomia.  Posvätné olympijské hry sa zmenili na politické hry. Je to veľmi vážne.

Koľko západných športovcov zo západu boli v minulosti odhalení z používania zakázaných látok. Kolkáti odovzdali zlaté medaily po čase, a nikto ich nevylúčil z ďalších hier. Nikto z toho nerobil takú aféru.

Šialenstvo západu má ale „pochopiteľné“ korene. Je to zadĺženosť, korupcia, ekonomické mafiánstvo, morálny úpadok, prázdny sexizmus, strata súdnosti, nekontrolovaná migrácia, populizmus a túžba po moci za každú cenu.

Rusku sa ekonomicky darí a takisto ako v 30. rokoch, keď Sovietsky zväz ďaleko predbehol svojou prácou a disciplínou západ, sa zadlžujúci západ opäť nemôže pozerať na Rusov z tohto dôvodu, že Rusi sú opäť nezávislí a neovládaní západnými rozkladnými silami, ktorým sa darí na Ukrajine, Poľsku. V Čechách a aj u nás v menšej miere zatiaľ.

Plány Nemecka v rámci migrácie sú aj v nábore vojnových pešiakov z moslimských krajín,  by po čase verbovali do vojska, pretože len diplomaciou a pešiakmi dokáže západ zničiť Rusko. Aj so západnými Slovanmi. Atómová vojna by bola určite posledná na planéte, a to už pochopili aj západní štváči.

Ďalej, plán ako morálne zničiť Rusko je aj v tomto kroku v rámci olympiády a bezprecedentné vylúčenie ruských športovcov z hier. Chcú, aby ich miernu povahu takýmto špinavosťami donútili nenávidieť ešte viacej, a tým ich vyprovokovali k vojenskému zásahu, ktorý by bol adekvátny v tomto prípade. Ostáva len dúfať, že ich zámery ruský ľud zbadá a pozdvihne sa nad tieto sugestívne a zároveň psychologické neférové ťahy západnej oligarchie, ktorá už dosiahla svojimi prstami aj do olympijských vrecák.

Svoju gobelsovskú politickú hru zavŕšil IPS teraz aj nezaradením paraolympionikov do hier, čím vlastne olympiáda prechádza do svojho štádia zániku bez takej formy, v akej sme ju poznali v minulosti. Olympiáda  sa už nemôže chápať ako svetové podujatie.

Takže športu zdar a olympiáde zbohom.

Herci-politici, prečo šírite nenávisť?

13.10.2023

Je až tragikomické sledovať aktivitu niektorých hercov-politikov, ktorí si zrejme pomýlili svoje povolanie a zneužívajú svoju popularitu na šírenie vlastných subjektívnych, a do veľkej miery zaujatých názorov na ľudí, ktorí na rozdiel od nich majú mandát od tohto národa, vážení herci a herečky, aby reprezentovali tento národ. Vy nemáte žiadne morálne právo, aby ste [...]

Hlas vypočul hlas národa. Dokedy?

08.10.2023

Je až do popukania ako liberálne až miestami profašis.tické médiá teraz vyťahujú všetkých kostlivcov zo skríň, aby vyjadrili svoju nenávisť, zaslepenosť a upevnili svoju protinárodnú pozíciu a aby zastrašili občanov, ktorí sa rozhodli demokraticky a slobodne voliť podľa, viacmenej, svojej vôle a nenechali ich pokojne spať. Čo sa to vlastne dnes teda deje? Celá tá [...]

Kde sa dvaja bijú, tretí zvíťazí.

15.09.2023

Nech už voľby dopadnú ako chcú, isté je, že aj navzdory pokrivenému obrazu života cez médiá ľudia stratili takmer štyri roky života; šancu byť si bližší a prežiť šťastnejší, plnohodnotnejší a čestnejší život. Či už v rodine, v práci alebo medzi známymi a priateľmi. Vojna na Ukrajine u nás spúšťa oveľa väčšiu interakciu ako si vôbec myslíme. I keď si [...]

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

trump. súd

Muž, ktorý sa zapálil pri súdnej sieni počas procesu s Trumpom, zomrel

20.04.2024 10:37

Muž, údajne zo štátu Florida, rozdával podľa svedkov v parku letáky obsahujúce konšpiračné teórie.

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.