Založ si blog

Ďalšie príčiny migrácie v Európe.


 

Prečo politici a spoločenské vedomie je stále kýmsi presmerovávané do slepých uličiek zahmlenými sentenciami z médií a ich politikmi? Dokedy chcú médiá zavádzať  a klamať ľudí? Komu a čomu to prospieva?

Obávam sa a som aj presvedčený, že pravé príčiny odumierania kresťanstva moslimizáciou západnej Európy majú viacero dôvodov. Spomeniem teda ešte aj ďalšie dôvody tohto stavu. Niektoré som už spomenul v ďalších článkoch. Hlavným dôvodom obhajoby islamizácie a migrácie z arabských krajín rôznymi známymi osobami a politikmi je obyčajná psychoanalýza, ktorá pramení zo sexizmu. Ak to mám zrozumiteľnejšie opísať, tak mnohých ľudí vzrušuje myšlienka na sex s inou rasou a taktiež myšlienka na ich „zvyky“ a tradície. Ako napríklad manželstvo s maloletými dievčinami, pohlavný styk s maloletými chlapcami, mnohoženstvo.

Druhou skupinou sú antagonisti, ktorí robia a obhajujú vždy a za každých podmienok názory svojich „obľúbených“ politikov, ktorým fandia typom športových fanúšikov. Títo ľudia sú vačšinou jednoduchí,  prostí a ľahko ovládateľní. No patria sem aj inteligenti s tzv. zdvojenou „diagnózou“ oboch prípadov. 

Ďalším dôvodom je myšlienka o krížení rás a obohatenie genofondu národa či rasy. Je dosť pravdepodobné a pochopoteľné, že niektoré spoločenstvá, najmä na západe sú zdegenerované rozmnožovaním sa s blízkymi. No v celkovom meradle to je zanedbateľné, takže ani tu nie je nevyhnutné prijímať tak odlišné rasy, ktoré sa nechcú prispôsobiť navyše pravidlám spoločesntva do ktorého sa inplantujú.

Možným dôvodom zániku západnej civilizácie je aj karma, ktorá pramení z ich stáročného imperializmu, teda okupovania, využívania a zotročovania mnohých národov sveta.

Ďalší dôvod migrácie je politický. Je to o taktike politikov, ktorí na základe tejto témy bojujú o moc v spoločenstve. Hrajú sa na demokratov, humánnych ľudí a pritom vraždenie, znásiľňovanie svojich ľudí pokladajú za ďalší dôvod ako  upriamovať na svoj národ či na seba pozornosť a odpútavať pozornosť na príčiny vznikajúcich či pretrvávajúcich problémov, či iných osôb, oveľa hodnotnejších.

Odvádzajú tak pozornosť v EU od tém ako odlišnosť platov v členských krajinách, nespravodlivosť kvót v poľnohospodárstve,  fašizácia Európy, demagógia médií, korupcia, zbavovanie štátnosti krajín, financovanie islamského štátu osobami z USA a Sorošom, či iními iluminátormi a podobne.

Osobne som aj komunikoval s mnohými černochmi a arabmi a snažil som sa ich spoznať. Zistil som, že sú omnoho duchovne, fyzicky silnejší a sebavedomejší a prakticky s nadhľadom sa smejú z našej slabosti mentality a ducha. Je to ale iný smiech ako ten “ slniečkársky“. Slniečkári im dávajú veľkú nádej do budúcna, že sa im podarí na základe našej naivity pomaličky nás vytlačiť z vlastného územia. Ako je to napriklad na Balkáne, kde sa síce už storočia, ale predsa len darí islamizovať toto územie.

Čo dodať na záver. Sú tu sviatky slnovratu a narodenia Ježiša. Blíži sa záver mimoriadne ťažkého a zároveň významného a neopakovateľného roku v rámci Slovenskej republiky. Skúsme vytvoriť viac empatie medzi nami, kresťanmi aj ateistami. Skúsme sa hlbšie zamyslieť nad našimi hodnotami a prehodnoťme ich, oprášme, ukážme, že sme ľudia. Pekné sviatky želám a šťastný Nový rok, mier v duši a silu strateného ( slovenského) spoločenského ducha, ktorý mal charakteristickú vôňu a atmosféru, ktorá vyprchala.

 

 

Herci-politici, prečo šírite nenávisť?

13.10.2023

Je až tragikomické sledovať aktivitu niektorých hercov-politikov, ktorí si zrejme pomýlili svoje povolanie a zneužívajú svoju popularitu na šírenie vlastných subjektívnych, a do veľkej miery zaujatých názorov na ľudí, ktorí na rozdiel od nich majú mandát od tohto národa, vážení herci a herečky, aby reprezentovali tento národ. Vy nemáte žiadne morálne právo, aby ste [...]

Hlas vypočul hlas národa. Dokedy?

08.10.2023

Je až do popukania ako liberálne až miestami profašis.tické médiá teraz vyťahujú všetkých kostlivcov zo skríň, aby vyjadrili svoju nenávisť, zaslepenosť a upevnili svoju protinárodnú pozíciu a aby zastrašili občanov, ktorí sa rozhodli demokraticky a slobodne voliť podľa, viacmenej, svojej vôle a nenechali ich pokojne spať. Čo sa to vlastne dnes teda deje? Celá tá [...]

Kde sa dvaja bijú, tretí zvíťazí.

15.09.2023

Nech už voľby dopadnú ako chcú, isté je, že aj navzdory pokrivenému obrazu života cez médiá ľudia stratili takmer štyri roky života; šancu byť si bližší a prežiť šťastnejší, plnohodnotnejší a čestnejší život. Či už v rodine, v práci alebo medzi známymi a priateľmi. Vojna na Ukrajine u nás spúšťa oveľa väčšiu interakciu ako si vôbec myslíme. I keď si [...]

blinken

Vojaci USA odchádzajú z Nigeru. Krajina sa zbližuje s Ruskom

20.04.2024 06:07

Spojené štáty v piatok súhlasili so stiahnutím svojich viac ako 1000 vojakov z Nigeru a ukončením svojej prítomnosti v tejto krajine.

kastiel cunovo

Mestá a obce kritizujú nápad rezortu kultúry. Odkazujú: predaj pamiatok je zložitý, novinky situáciu zhoršia

20.04.2024 06:00

Rezort pripustil, že nemá v rozpočte vyčlenené prostriedky na ich kúpu a doteraz si predkupné právo neuplatnil ani raz.

Russia International Women's Day

Putin stratil na Ukrajine už oveľa viac vojakov ako Brežnev v Afganistane. A koľko padlých má Zelenskyj?

20.04.2024 06:00

Ukrajinci tvrdia, že zlikvidovali viac ako 450-tisíc Rusov. Moskva však hovorí len o 6-tisícoch svojich padlých. K reálnemu údaju sa asi priblížila BBC.