Založ si blog

Slovensko prehralo boj o pôdu aj vodu. Kauza Kaliňák.

Zámerom kontrarevolúcie v roku 1989 bolo, ako je dnes známe, prehĺbenie zisku západných oligarchistických kruhov po likvidácii štátneho vlastníctva v socializme. Napriek klamstvám agenta Havla, že on „žiadny socializmus zničiť u nás nechce“. To sa im do veľkej miery podarilo. Západ ale čakal, že sa budeme po ich kultúre a nárokoch hnať oveľa viac, keďže dnes už na Slovensku operujú aj rôzni slovanskí oligarchovia, najmä z Ruska, čo sa samozrejme EÚ nepáči, a aj preto robí takú štvavú a lživú kampaň na Rusko akú robí. Tým vlastne dalo dôkaz aj o tom, okrem iného, že im určite nešlo o voľný trh a nejakú demokraciu. Pretože pokiaľ ide v rámci kapitalizmu o východný vplyv u nás, sú hneď na nás kritický, ba priam sa vyhrážajú. Lenže to nebolo všetko o čo šlo západu. Západ chce stále viac. V týchto chvíľach presvedčil Slovákov, že sú bezcenní a bezbranní a nič iné ako zdroj lacnej pracovnej sili, ktorá odhodlane ohýba svoje chrbty aj neďalej a drží hubu. Podarilo sa im niečo neskutočné. Západ donútil slovenských politikov, aby im predali ich zem. Áno, zem ich otcov a predkov sa bude môcť dostať do rúk západnej oligarchie. Možno aj inej, ale o to teraz nejde. Ide o to, že si asi málokto uvedomí, čo to znamená do budúcnosti. Slovensko príde o to najcennejšie, čo má. Svoju zem. A pod ňou vodu. Na ňu si robili zálusk hneď od začiatku, o vodu. Pretože ten, kto bude vlastniť pôdu, vlastní predsa aj vodu. Ja viem, oni sľúbia, že zákonom to zákažu, ale príde iná vláda, dosadená tymito západnými skupinami neskoršie a zákon sa môže zmeniť, keď čo to sľúbia opäť politikom hercom a politici ľuďom. A kruh sa uzavrie.

Svetlý príklad Anglicka vo vystúpení je mierovým príkladom vystúpenia z tohto skorumpovaného zoskupenia v ktorom hráme rolu len ako komparz. No nie je vystúpenie ako vystúpenie. O Anglicko má teraz záujem USA. Je dosť možné, že štruktúry z USA moci teraz viac prehĺbia spoluprácu s Anglickom v boji za nerastné suroviny Ruska a ich územie. V Rusku panuje momentálne dobrá spoločenská klíma a aj to ich štve. Štve ich pokoj a čistota ducha, pretože oni sú pošpinení tak, že ich neočistí nič od tej krvi za nechtami. Preto nemajú zľutovanie ani s inými národmi sveta a bez úcty ich vraždia a okrádajú.

Taktiež paradoxne hrozí nebezpečie aj po našom vystúpení z EÚ. Pretože falošná ochrana NATOm skončí v inom rozmere a ich pazúry budú ešte ostrejšie. Budeme zraniteľní po vystúpení z NATO a EÚ, ak nenastane kontinuita spolupráce s Ruskom a rýchly vstup do ekonomických a obranných štruktúr euroázijskej únie (Rusko, Bielorusko, Kazachstan, Čína). USA rozviedky a ich mimovládky budú robiť všetko preto, aby tu nastal v tomto čase scenár Ukrajiny. Teda teror a diktatúra pod kontrolou USA záujmov. Ja by som prijal variant len so slovanských národov do budúcnosti, ekonomicky prepojený s Euráziou, ale aj nenadradenými štátmi Západu.

Takže nielenže tu nie je ani právny štát, viď predchádzajúci článok, keďže Kiska porušil zákon niekoľkokrát pri voľbách, a nie len on, už tu nie je vôbec nič. Ako v tej rozprávke „Nekonečný príbeh“. Zákon je zatiaľ v prípravnej forme, ale je viac než isté, že ho schvália oficiálne, pretože si to vynucuje Brusel ako podmienku. Tak či tak sa už pôda cudzincom predáva a som si istý, že za každou tou kupou bude špekulácia ako na nej zarobiť ešte viacej.

Problém káuz.
Typický jav kapitalizmu v rámci jeho ďalšieho deštrukčného fungovania je nájsť si len jednu či dve kauzy niekoho a tie rozmazávať, aby tým zakryli ďaľšie rozkrádanie a kapitalistickú akumuláciu v podnikaní. Pretože to, čo umožňuje takéto správanie sa v tomto štáte je systém. Viete koľko takýchto káuz je len u nás? Tisíce. Od mestských poslancov, primátorov a rôznych úradníkov po poslancov a ministrov v parlamente. A to sa netýka len koalície, ale aj opozície v takej istej miere. Teda jedni kapitalisti sa bijú o to isté a médiá im robia len divadelné dosky…….lebo oni zatiaľ v tomto filme hrajú významnú úlohu a dobre na tom zarábajú a ovládajú myslenie ľudí v tom smere, aby nepochopili, čo sa tu ozaj deje.

Herci-politici, prečo šírite nenávisť?

13.10.2023

Je až tragikomické sledovať aktivitu niektorých hercov-politikov, ktorí si zrejme pomýlili svoje povolanie a zneužívajú svoju popularitu na šírenie vlastných subjektívnych, a do veľkej miery zaujatých názorov na ľudí, ktorí na rozdiel od nich majú mandát od tohto národa, vážení herci a herečky, aby reprezentovali tento národ. Vy nemáte žiadne morálne právo, aby ste [...]

Hlas vypočul hlas národa. Dokedy?

08.10.2023

Je až do popukania ako liberálne až miestami profašis.tické médiá teraz vyťahujú všetkých kostlivcov zo skríň, aby vyjadrili svoju nenávisť, zaslepenosť a upevnili svoju protinárodnú pozíciu a aby zastrašili občanov, ktorí sa rozhodli demokraticky a slobodne voliť podľa, viacmenej, svojej vôle a nenechali ich pokojne spať. Čo sa to vlastne dnes teda deje? Celá tá [...]

Kde sa dvaja bijú, tretí zvíťazí.

15.09.2023

Nech už voľby dopadnú ako chcú, isté je, že aj navzdory pokrivenému obrazu života cez médiá ľudia stratili takmer štyri roky života; šancu byť si bližší a prežiť šťastnejší, plnohodnotnejší a čestnejší život. Či už v rodine, v práci alebo medzi známymi a priateľmi. Vojna na Ukrajine u nás spúšťa oveľa väčšiu interakciu ako si vôbec myslíme. I keď si [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.