Založ si blog

Premier je už len hovorcom vlády a oligarchov.

Po aprílových šokových udalostiach sa začína posledná éra strany s názvom Smer vo vláde. Smer prakticky už nevládne. Charakter vládnej moci prechádza nielen v našom národe do podoby moci, ktorej model nadobúda globalizovanú podobu (súdna moc, ekonomická, politická). Treba ale pripomenúť, že zatiaľ to nie je ten najhorší možný variant, pretože ich kapitalisticky korporatívni bratia z opozície by robili síce podobné ťahy, avšak smerované viac do cudzích štruktúr. Čo v preklade znamená, že kapitalizmus a majetky by prechádzali do rúk západných oligarchov, nie slovenských. Avšak model so stranami ako Sieť a Most budú do budúcna postupne viac a viac sa približovať k zvráteným chuťkam, ktoré tu chce zaviesť opozícia. Nebudem tu popisovať už dostupné vysvetlenia od pána Štefana Harabina, ktoré možno nájsť na youtube.com z nedávnych televíznych relácií s názvom „Informačná vojna“ či z relácie zo Slobodného vysielača. Mimoriadne odporúčam si vypočuť aspoň niektorú z nich, stačí jednu, pretože v každej jednej vlastne hovorí to isté. Pán Harabin, ktorého som nemusel, som si po tejto relácii začal vážiť. Z prostého dôvodu: popisuje systém a udalosti, ktoré médiá zastierajú presne a pravdivo. Zároveň ale musím pripomenúť, že jeho antikomunistické občasné narážky sú antagonistické. Prečo? Lebo takto nádherne vidno, že už aj on pochopil, i keď neskoro, že socializmus bol oproti tomuto systému raj.

Harabin odhalil naozaj neuveriteľne závažné procesy, ktoré s právnym štátom nemajú nič spoločné. A naozaj sa budem opäť opakovať, „za všetko zlo v našom aj okolitých národoch môžu komerčné media“, ktoré sú stále spolitizované a veselo klamú a zavádzajú naďalej. Média sú proste mohutným pilierom a funkčným nástrojom moci zvonka a ovládania a vymývania ľudských myslí až na samé dno.

Navyše nepodarený atentát na jeho osobu s padnutím lustra je toho dôkazom.

Média dokonca dokážu už ľudí presvedčiť svojim programom aj o tom, že je správne, keď migrantom dáva Brusel 2 000 eur na osobu a náš občan slovenskej republiky, ak nemá možnosť pracovať a je z objektívnych dôvodov nezamestnaný dostáva 61, 60 eur. Mne sa z toho zastavuje rozum, ale ako vidno našim potentántom to vôbec neprekáža, vôbec sa tým nezaoberajú. Veď predsa podľa nich si za to môže každý sám, že tento systém nevie dlhodobo zamestnať ľudí.

Sila médií je naozaj obrovská. Dôkazom toho je aj to, že dokážu spraviť z úžerníka a porušovateľa zákona Kisku prezidenta a zároveň najpopulárnejšieho politika u nás. Kiska má za sebou v jeho firme 22 tisíc spisov obratia majetku občanov SR. Navyše pri kampani na prezidenta nesmie mať kandidát na tento post reklamné pútače 15 dní pred voľbami a on ich mal. Nikto nič proti tomu v médiách nerobil, nikde žiadna kritika. Takto vidno prepojenie médií s touto kampaňou. Ako aj prepojenie financovania z mimovládok a veľvyslanectva USA. Nevraviac o jeho każdomesačných výletoch na dovolenky vládnym špeciálom. To je tiež v poriadku podľa médií.

Ďalej sa stále pýtam sám seba, že načo je taký útvar ako EÚ, keď v ňom panujú stále veľké platové rozdiely?? Prečo sa nesnažia zástupcovia poslanci predložiť v parlamente v Bruseli zákon, ktorý zrovnoprâvni platy v krajinách EÚ?? Ja viem, že si profesionálni politici nájdu svoje argumenty, prečo sa to nedá a presvedčia prostých aj sprostých naivných ľudí, že to naozaj nie je možné. Ale oni sami už spravili chybu a odhalili svoje klamstvo. Ako je možné, že pre cudzích ľudí teda migrantov, ktorých sem tlačia USA a Nemecko sa nájdu také nehorázne veľké peniaze v tisíckach eur na jednu osobu na mesiac a pre členov EÚ nie?? Tu niečo nehraje, že.

Navyše plán USA rozviedky a ich podplatených prisluhovačov či naivných sympatizantov z pražských, bratislavských a iných kaviarní s migrantami a moslimskými fanatikmi je už prakticky známy mnohým ľuďom, no nebezpečenstvo stále pretrváva. Veľký plán USA zničenia slovanských národov je tiež známy už od roku 1945 po prejave riaditeľa CIA v kongrese, kde sa k tomu sami priznali. Ich výsledky prevratných a škodiacich činností je už ale tak ďaleko, že by sa nestranili ani obetovať strednú Európu ako bojové pole proti Rusku a rozdeľovanie jeho územia a rozdelenie si jeho nerastných zdrojov.

Bolo by naozaj vhodné popísať celý manuál na ovládanie ľudských myslí pomocou médií, ale to by mnohí ani nemali čas čítať, lebo je to nadlho. Základ však tvorí úsmev, demagógia, pekný obal, psychologický nátlak a herectvo presmerované z umeleckej sféry na komerčno politické.

Európske národy a najmä my sme už vyčerpaní a mám taký dojem, že sa chystá veľká zmena. Je len na nás, či ci to bude zmena k lepšiemu alebo horšiemu.

Veľkej británii sa už oslobodiť od EU mafie podarilo, i keď ona ani nemala na to taký závažný dôvod ako my. My tých dôvodov máme oveľa viac, a napriek tomu chodíme ja naďalej so sklonenými hlavami a ohnutými chrbtami.

Herci-politici, prečo šírite nenávisť?

13.10.2023

Je až tragikomické sledovať aktivitu niektorých hercov-politikov, ktorí si zrejme pomýlili svoje povolanie a zneužívajú svoju popularitu na šírenie vlastných subjektívnych, a do veľkej miery zaujatých názorov na ľudí, ktorí na rozdiel od nich majú mandát od tohto národa, vážení herci a herečky, aby reprezentovali tento národ. Vy nemáte žiadne morálne právo, aby ste [...]

Hlas vypočul hlas národa. Dokedy?

08.10.2023

Je až do popukania ako liberálne až miestami profašis.tické médiá teraz vyťahujú všetkých kostlivcov zo skríň, aby vyjadrili svoju nenávisť, zaslepenosť a upevnili svoju protinárodnú pozíciu a aby zastrašili občanov, ktorí sa rozhodli demokraticky a slobodne voliť podľa, viacmenej, svojej vôle a nenechali ich pokojne spať. Čo sa to vlastne dnes teda deje? Celá tá [...]

Kde sa dvaja bijú, tretí zvíťazí.

15.09.2023

Nech už voľby dopadnú ako chcú, isté je, že aj navzdory pokrivenému obrazu života cez médiá ľudia stratili takmer štyri roky života; šancu byť si bližší a prežiť šťastnejší, plnohodnotnejší a čestnejší život. Či už v rodine, v práci alebo medzi známymi a priateľmi. Vojna na Ukrajine u nás spúšťa oveľa väčšiu interakciu ako si vôbec myslíme. I keď si [...]

kočner, kuciak

Pojednávanie v kauzách Donovaly a Báč zrušili, obžalovaným je aj Kočner

25.04.2024 14:27

Kauzy sa týkajú páchania ekonomickej trestnej činnosti.

Radek Sikorski

Chceme byť jednou z krajín, ktoré určujú smerovanie EÚ, znie z Poľska. Sikorski poslal ostré slová Moskve

25.04.2024 14:27

Poľské ministerstvo zahraničných vecí uviedlo, že Sikorského vízia je úzko prepojená s víziou francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona.

remišová

Remišová: Konanie premiéra vykazuje známky zastrašovania súdnej moci

25.04.2024 13:50

Remišová to uviedla v reakcii na utorkovú kontrolu rezortu spravodlivosti na najvyššom súde.

SR súdy Kuffovci napadnutie farmár POX

Pojednávanie s Kuffovcami bude pokračovať v júli

25.04.2024 13:18

Súdny proces pokračoval výpoveďou ďalšej svedkyne.