Založ si blog

Vláda znásilňuje 29 ročnú ženu.

To, čo sa deje v súčasnej dobe v obsadení ľuďmi, ktorí získali mandát od občanov Slovenskej republiky vo voľbách v roku 2020 nie je nič iné, ako brutálne znásilňovanie mladej ženy, keďže Slovenská republika má už 29 rokov, a zároveň znásilňuje aj bezzubú pani demokraciu.

Prečo znásilňovanie? Na to je jednoduchý argument. Vláde podľa prieskumov nedôveruje vyše 80 percent občanov SR. Tým pádom nemá morálne právo vládnuť, ale napriek tomu sa tvári, že zastupuje vôľu ľudu a všetkých občanov SR.

Čo teraz? Prezidentka, ktorá taktiež neobhajuje slovenské záujmy a nereprezentuje väčšinový názor občanov len napomáha znásilňovaniu Slovenskej republiky. Drží jej ruky aj nohy s odvrátenou hlavou a so zapchatými ušami.

Obsadenie a výkon na najvyšších postoch vo vláde je už len okupácia týchto postov.

Vyzývať médiá k objektivite a nasmerovať ich cestou pravdy a vyváženosti je zbytočný akt, pretože to tu opakujeme dokola, no nič sa v tomto smere nedeje k lepšiemu, skôr presne naopak. Len slepý alebo sprostý človek nevidí, že prezentácia protinárodných a infikovaných názorov menšiny vybraných ľudí, tzv. odborníkov, celebrít a vlády je podporovaná priestorom, ktorý im mienkotvorné média prednostne v obrovskom objeme poskytujú a zároveň sa zbabelo vyhýbajú väčšinovým a odlišujúcim sa názorom.

Obávam sa toho najhoršieho, že ľudia na ministerských postoch stratili akýkoľvek zdravý úsudok a spojitosť so slovenským národom a vládnu už iba sami pre seba a sami za seba. Áno, správne, je to znak diktátorstva, ktoré má v tomto prípade príčiny v individuálnom prežívaní svojej identity, svojej existencie. Mám tým na mysli hlavne ministra zábrany 😉, človeka s modrou knižkou, ktorý má mnohé osobné dôvody sa mstiť národu. Či sa cíti byť ukrivdený alebo ide o niečo obdobné už neviem s istotou určiť. No niečo z toho určite.

Nie je totiž racionálne možné vysvetliť jeho neuveriteľná oddanosť istému štátu, resp. spojeným štátom, ktorá má parametre fanatickosti, bez akejkoľvek zodpovednosti k národu v ktorom sa tento človek stal záhadne ministrom. Nielenže nemá žiadne základné vedomosti ( to je už obdobný problém aj mnohých ďalších ministroch) z okupovaného postu, ale nemá ani profesionálne skúsenosti viesť tento „rezort“. Otázky vlastizrady prenechám debatám na sociálnych sieťach, kde je to dosť frekventovaný názor občanov, ako aj dobrá téma na hlbšiu diskusiu.

Vodca opozície, Robert Fico to jasne deklaroval. „Pozvanie amerických vojakov na územie Slovenskej republiky je len provokácia“, ktorej rozsah a dôsledky, a to dopĺňam ja, si tento človek vôbec nevie predstaviť. Ide o podlý akt pomsty slovenskému národu za jeho vernosť k ozajstným osloboditeľom a ochrancom, teda Červenej armáde, a už vyše tisícročie slovanským spojencom, i keď rozdeleným hranicami po vojnách s Turkami, bizanskou ríšou, Germánmi, Tatármi, Húnmi a podobne. Stačí sa pozrieť na jazyk Rusov, Srbov, Chorvátov a Slovákov, a už aj žiačik z prvého stupňa musí pochopiť, že sme si veľmi podobní, teda príbuzní.

No niektorí Slováci, ktorí majú pasiu z týrania Slovákov, ako dôsledok ich ukrivdenosti, ktorú si počas svojej mladosti a dospelosti upevňovali a nahovárali pokračujú a akcelerujú nenávisť pozvaním amerických „kowbojov“ a ich techniky na naše územie, kde si budú môcť robiť čo len chcú.

Ak si pozorne všímame čo sa deje okolo ruských hraníc, musí byť nad Slnko jasné, že USA nejde o nič iné ako o napadnutie Ruska. Ich premyslená taktika demonštrácií sa síce na kľúčovej Ukrajine uplatnila v praxi, ale v Bielorusku a v Kazachstane sa národy prebudili a veľmi rýchlo ich zámery pochopili. No bohužiaľ situácia je taká, že ak USA, resp. NATO rozmiestni svoje hypersonické zbrane na Ukrajine, k čomu sa pomaly, ale isto schyľuje, tak budú môcť zasiahnuť Moskvu do 7 minút. Preto Rusom neostane nič iné ako vypáliť svoje jadrové zbrane z ponoriek pri americkom pobreží.

Majú Rusi obranný mechanizmus aj proti týmto zbraniam, ale pes je zakopaný v tom, že američania rátajú s tým, že príde ten deň, resp. chvíľka a podarí sa im odstaviť kybernetickým útokom ich softvér v rámci obrany. Toto je ich šanca na likvidáciu Ruska. Či Rusi majú aj záložné mechanizmy na funkčnosť systému nikto nevie.

Je neuveriteľné, že USA aj po storočí ich vojen, keď žili len z toho, že vykrádali, využívali, otročili a vraždili mnohé národy sveta im stále nestačí a ich nenažranosť a chamtivosť je neutíchajúca i v 21. storočí.

A v každom národe si hľadajú a vychovávajú svojich ľudí za krvavé peniaze. U nás na Slovensku sa im podarilo nájsť ozaj ihly v kope sena, ba priam zapredané mašiny bez kúska súcitu, morálky a hanby.

Sú teda peniaze tá správna motivácia k tomuto činu zo strany predstaviteľov vlády? Tie hýbu ich charaktermi a krivia chrbtice zradcom národov!!!

 

Herci-politici, prečo šírite nenávisť?

13.10.2023

Je až tragikomické sledovať aktivitu niektorých hercov-politikov, ktorí si zrejme pomýlili svoje povolanie a zneužívajú svoju popularitu na šírenie vlastných subjektívnych, a do veľkej miery zaujatých názorov na ľudí, ktorí na rozdiel od nich majú mandát od tohto národa, vážení herci a herečky, aby reprezentovali tento národ. Vy nemáte žiadne morálne právo, aby ste [...]

Hlas vypočul hlas národa. Dokedy?

08.10.2023

Je až do popukania ako liberálne až miestami profašis.tické médiá teraz vyťahujú všetkých kostlivcov zo skríň, aby vyjadrili svoju nenávisť, zaslepenosť a upevnili svoju protinárodnú pozíciu a aby zastrašili občanov, ktorí sa rozhodli demokraticky a slobodne voliť podľa, viacmenej, svojej vôle a nenechali ich pokojne spať. Čo sa to vlastne dnes teda deje? Celá tá [...]

Kde sa dvaja bijú, tretí zvíťazí.

15.09.2023

Nech už voľby dopadnú ako chcú, isté je, že aj navzdory pokrivenému obrazu života cez médiá ľudia stratili takmer štyri roky života; šancu byť si bližší a prežiť šťastnejší, plnohodnotnejší a čestnejší život. Či už v rodine, v práci alebo medzi známymi a priateľmi. Vojna na Ukrajine u nás spúšťa oveľa väčšiu interakciu ako si vôbec myslíme. I keď si [...]

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

Vakcína / Očkovanie /

WHO: Očkovanie zachránilo za uplynulých 50 rokov najmenej 154 miliónov životov

24.04.2024 19:11

V priemere to za toto obdobie predstavuje šesť zachránených životov za minútu.

zuzana čaputová, spišské podhradie, tragédia, nehoda, autobus

Prezidentka Čaputová si v Starej Ľubovni uctila obete nešťastia z Podhradia

24.04.2024 18:47

V stredu navštívila i obec Zborov v okrese Bardejov.