Založ si blog

Zrada je horšia ako smrť. Ako vypadá dokonalá mafia?

Povedzme si, že naše úvahy budú celkom hypotetické o eventuálnej podobe mafii.

Všetci, alebo aspoň väčšina z nás sme videli taliansky seriál o vtedajšej mafii v rovnomennom štáte s názvom Chobotnica. Skúsme si teda prehodiť paralelu na pomery aj hociktorého iného štátu. V Chobotnici, ak sa dobre pamätám, mala mafia presah aj do politiky, ale len regionálnej a mediálnej.  My sa posunieme ešte na vyššiu úroveň a pokúsime si predstaviť, že mafia má presahy nielen do parlamentu, ale aj do vlády, súdnej moci, prokuratúry a policajného zboru. Samozrejme, najmä v jeho vedení. Ak si predstavíme takýto pomer rozloženia organizovaného zločinu, hneď nám zíde na um, ako je to možné? Kto ich volil, prečo ich volil?

Je to celkom jednoduché. Stý krát prizvukujem, že marketing má tú najdôležitejšiu úlohu v šírení ilúzii informácií. Ak by neboli v médiách, ľuďom by veľmi rýchlo došlo čo sa deje, a preto musia šíriť svoju vieru v lož pomocou hovoreného slova a obrazu.

Je to presne ako včely v úli. Včelár im zoberie med a na zimu im dá náhradu za ich prácu cukor. Cukor nemá žiadne výživné vlastnosti, ale má sladkú chuť. Klame zmysly. Aj ľuďom dávajú lacnú náhradu za ich ťažkú prácu, za ich naivitu, ale  zároveň prevažuje inštinkt zachovať rod. Robotníci tvrdo pracujú, prinášajú zisk do štátneho rozpočtu, ale niekto im z neho stále kradne a oni sa nedokážu brániť, a nedokážu rozlíšiť zámer „včelára“. Presne tak sa správa aj takáto „hypotetická“ mafia. Sedí na poklade, teda štátnom rozpočte ako žaba na prameni, kradne z neho, zneužíva svoju moc a zatiaľ zapĺňa dieru zadlžovaním národa na tri generácie dopredu.

Všetko zdanlivo funguje, ale ľudia si neuvedomujú, že je to len na dlh. Takáto podoba mafie, ktorá ovláda médiá, ekonomiku a má kontrolu nad ziskami štátu nie je prakticky poraziteľná. Je presne ako vírus chrípky. Ak si na ňu telo nájde protilátky hneď mutuje a hľadá nové cestičky ako ďalej zavádzať ľudí takto postihnutého štátu či národa. Oslabuje ho v jeho premýšľaní, robí všetko preto, aby mu obmedzila jeho práva, aj vďaka psychóze okolo chrípky o ktorej sa mnohí odborníci vyjadrili, že je umelo vytváraná. Je súčasťou veľkého plánu farizejstva o zdravie ľudí, pretože oni rátajú s tým, že hra so zdravím určite ľudí presvedčí. Niektoré štáty si dokonca spravia zo zdravia obyčajnú kolotočársku šou, zábavu, lotériu. Populárne osoby za peniaze spravia tiež všetko a s tým elity rátajú tiež. Zapredaní spolitizovaní herci sa dostávajú do popredia a čestní umelci alebo ľudia s iným názorom ako je dovolený názor sú opovrhovaniahodní  médiami. Aj takto sa bojuje s morálkou národa, aj takto sa tvoria ich noví voliči, najmä mladí ľudia, ktorých si takto vychovávajú. V cenzúre a pri selekcii informácií.

Mnohé modely sa ale už opakujú a začína to pripomínať trápnu šou. Kolotoč, ktorý sa nie a nie zastaviť. Mnohým, ktorým to už došlo je logicky zle. Grcajú vždy, keď si sadnú na tento kolotoč spravodajských relácií a z motaníc politikov. Lož, zlodejstvá, pretvárka, faloš, zapredanectvo sú hlavnými hodnotami takejto vlády a takto podriadených médií.

Dôkazom toho je aj orgazmický dátum 21.8. pri ktorom všetci zapredanci a zradcovia šíria nenávisť, lži a polopravdy, len aby sa zapáčili svojim tútorom na USA veľvyslanectve a v EÚ.

Ja k tomu len dodám, že sme boli vo Waršavskom pakte ako spolku krajín socialistického bloku, ktoré podpísali vzájomnú pomoc pri eventuélnom napadnutí. A u nás sa organizoval puč, riadení aj západom a agentmi u nás. Bolo ich povinnosťou nás chrániť pred podobnou mafiou akú som opísal vyššie. Pretože hádzať kamene do sovietskych, rumunských, maďarských a iných vojakov, a rozbíjať ich vozidlá, teda napádať tých, ktorí za nich zomierali v miliónoch za vojny je zrada a neúcta k obetiam vojny.

Skúsme si predstaviť státisíce obetí, najmä ruských vojakov, ktorí zahynuli u nás aj počas SNP. Tisíce komunistických partizánov, bojujúcich proti fašizmu. Bojujúcich aj za Vás. A nielen komunisti samozrejme. Boli to aj iní čestní mladí ľudia, dobrovoľníci, ktorí na rozdiel od zapredancov mali aj zodpovednosť a čestnosť. Vedeli, že ak sa im nepostavia, tak náš národ zanikne.

A už len členstvo v NATO protirečí takmer všetkým komerčným politikom, pretože to nemá z odkazom bojovníkov zo SNP nič spoločné. Aj napriek tomu zneužívajú títo politici SNP pre svoje reklamné účely.

Je povinnosťou zodpovedných ľudí preto protestovať aj priamo v srdci SNP v Banskej Bystrici. Pretože na tú komédiu sa nedá pozerať.

Hanbou sú všetci tí, ktorí sa na to prizerajú či dokonca sú služobníkmi tejto čiernej moci.

A zrada je horšia ako čokoľvek iné na tomto svete. Zrada je horšia ako smrť.

Herci-politici, prečo šírite nenávisť?

13.10.2023

Je až tragikomické sledovať aktivitu niektorých hercov-politikov, ktorí si zrejme pomýlili svoje povolanie a zneužívajú svoju popularitu na šírenie vlastných subjektívnych, a do veľkej miery zaujatých názorov na ľudí, ktorí na rozdiel od nich majú mandát od tohto národa, vážení herci a herečky, aby reprezentovali tento národ. Vy nemáte žiadne morálne právo, aby ste [...]

Hlas vypočul hlas národa. Dokedy?

08.10.2023

Je až do popukania ako liberálne až miestami profašis.tické médiá teraz vyťahujú všetkých kostlivcov zo skríň, aby vyjadrili svoju nenávisť, zaslepenosť a upevnili svoju protinárodnú pozíciu a aby zastrašili občanov, ktorí sa rozhodli demokraticky a slobodne voliť podľa, viacmenej, svojej vôle a nenechali ich pokojne spať. Čo sa to vlastne dnes teda deje? Celá tá [...]

Kde sa dvaja bijú, tretí zvíťazí.

15.09.2023

Nech už voľby dopadnú ako chcú, isté je, že aj navzdory pokrivenému obrazu života cez médiá ľudia stratili takmer štyri roky života; šancu byť si bližší a prežiť šťastnejší, plnohodnotnejší a čestnejší život. Či už v rodine, v práci alebo medzi známymi a priateľmi. Vojna na Ukrajine u nás spúšťa oveľa väčšiu interakciu ako si vôbec myslíme. I keď si [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.