Založ si blog

Kto podporuje fašistov v Bielorusku?

V Bielorusku, ako už vieme prebehli voľby prezidenta. Zvíťazil Šani Lukašenko. Aj to vieme. Zvíťazil, ževraj podvodom, aj to už vieme, ale nie je to pravda. Je to opäť lož. Voliči mohli voliť aj opozičnú kandidátku, ale nevolili ju. To je celé. Hlúposti okolo vypnutia internetu deň pred voľbami sú megatrápny antiargument, pretože jeden deň predsa nemôže presvedčiť voličov opozičnej proamerickej a prozápadnej kandidátky, aby ju jej oklamaní a naivní voliči nevolili.

O čom táto komédia je? Na námestiach mladé dievčatá naťahujú v ruke vlajku, ktorou sa hrdili nacionalistickí fašisti v druhej svetovej vojne. Áno, vidíte dobre. Navyše policajti zatkli pár demonštrantov, a čo zistili? Boli medzi nimi ukrajinskí fašisti s „nádherným“ tetovaním, poľskí nacisti, ako aj pobalstkí nacionalistickí fašisti. Kdeže sa berú takéto nebezpečné deformácie myslenia? Áno. Opäť sú to médiá. Médiá na Ukrajine prakticky pod hlavičkou západného formátu preformátovali myslenie ľudí na nemysliace tvory. ( To isté čaká aj nás v réžii tejto zapredanej vlády). A najľahšie manipulovateľní sú mladí ľudia. S nimi sa dobre pracuje a oni to stále dobre vedia a vedia to využiť.

V Bielorusku je priemerný plat okolo 370 eur. Lenže benzín tam stojí 40 centov. Nájomné za byt 50 v zime a v lete 30 euro. Maslo nejakých 27 centov.  Majú tam bezplatné školstvo, zdravotníctvo. Majú prebytky v potravinárskom priemysle, a tak vyvážajú. Vyrábajú traktory, poľnohospodárske stroje, automobily atď, nemajú  tam zahraničných majiteľov podnikov ako aj strategických, tak aj stredne veľkých. Nemajú tam žiadne vojenské základne NATO. To je ten dôvod, prečo tam organizujú títo gangstri demonštrácie. Len preto!!!

My, na Slovensku sme už boj prehrali. Oni ešte majú šancu. Neviem to iste, ale dúfam že im ich Boh pomôže. Pretože ak nie, stredná a časť východnej Európy sa stane kolóniou a bojiskom proti Rusku, ako  poslednej nezávislej slovanskej krajine, ktorá nie je podriadená západným politickým a ekonomickým oligarchom a ich záujmom.

Hanbím sa za médiá, hanbím sa za ľudí, ktorí nevidia pravdu a je im ukradnutá budúcnosť ich detí a ich národa.

Opäť musím parafrázovať najväčšieho slovenského mysliteľa, bojovníka za slovenský národ, spisovateľa, jazykovedca a politika Ľudevíta Štúra: „Len v jednote so všetkými slovanskými národmi budeme šťastní a slobodní.

Kto túto jednotu podkopáva si myslím domyslí už každý.

Herci-politici, prečo šírite nenávisť?

13.10.2023

Je až tragikomické sledovať aktivitu niektorých hercov-politikov, ktorí si zrejme pomýlili svoje povolanie a zneužívajú svoju popularitu na šírenie vlastných subjektívnych, a do veľkej miery zaujatých názorov na ľudí, ktorí na rozdiel od nich majú mandát od tohto národa, vážení herci a herečky, aby reprezentovali tento národ. Vy nemáte žiadne morálne právo, aby ste [...]

Hlas vypočul hlas národa. Dokedy?

08.10.2023

Je až do popukania ako liberálne až miestami profašis.tické médiá teraz vyťahujú všetkých kostlivcov zo skríň, aby vyjadrili svoju nenávisť, zaslepenosť a upevnili svoju protinárodnú pozíciu a aby zastrašili občanov, ktorí sa rozhodli demokraticky a slobodne voliť podľa, viacmenej, svojej vôle a nenechali ich pokojne spať. Čo sa to vlastne dnes teda deje? Celá tá [...]

Kde sa dvaja bijú, tretí zvíťazí.

15.09.2023

Nech už voľby dopadnú ako chcú, isté je, že aj navzdory pokrivenému obrazu života cez médiá ľudia stratili takmer štyri roky života; šancu byť si bližší a prežiť šťastnejší, plnohodnotnejší a čestnejší život. Či už v rodine, v práci alebo medzi známymi a priateľmi. Vojna na Ukrajine u nás spúšťa oveľa väčšiu interakciu ako si vôbec myslíme. I keď si [...]

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo mláďa medveďa hnedého

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

izrael, palestína, západný breh jordánu, evakuácia, amona

EÚ po prvý raz uvalila sankcie na izraelských osadníkov pre útoky na Palestínčanov

19.04.2024 13:07, aktualizované: 13:20

Palestínčania chcú, aby Západný breh bol súčasťou ich budúceho štátu.

Rudolf Huliak

SaS podá návrh na odvolanie Huliaka z postu predsedu výboru

19.04.2024 13:00

Hlina tvrdí, že podnet bude musieť byť zaradený na rokovanie a musí byť o ňom rozprava.

Čierny kašeľ / Pertussis /

Čierny kašeľ v Bratislavskom kraji: Hygienici evidujú 74 prípadov ochorenia

19.04.2024 12:21

Najvyššia vekovo špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine nularočných osôb.