Založ si blog

Pellegríniho póza.

Pellegrinimu ako novému premiérovi som, priznám sa, takmer vôbec nedôveroval, ale presne v týchto ķrízových časoch som si uvedomil, že je to človek na správnom mieste. Aspoň zatiaľ. No, nebude to len póza? Uvidíme časom.

Nastupujúci premiér ho nemôže prekonať už len z toho hľadiska ako sa správa. Igor, ako nám ukázal vo svojich preslovoch, sa riadi heslom: „podľa seba súdim iných“, keď nazval odchádzajúcu, demokraticky zvolenú vládu Smeru, SNS a ostatných ako mafiu.

Smiešnosmutné mi to pripadalo už len preto, lebo je verejne známy sociálny status mnohých predsedov strán, ktoré budú na Slovensku vládnuť. Strana Za ľudí má za predsedu daňového podvodníka, strana OĽANO rovnako a Kollár nejasnú minulosť po boku mafiánov, i keď s dobrými niektorými názormi. No, v takejto koalícii to asi nebude ani za mak platné.

Preto, ak sa niektorí čitatelia zamyslia, vyznie extrémne paradoxne zistenie, že jačiaci politici-herci, nespokojní spoluobčania a iní hľadali akúsi slušnosť, a pritom im nevadia tieto závažné skutočnosti, ktoré sú pravdivé.

Pravdivo teda musí vyznieť veta, že vláda mafiánov a ľudí s kriminálnymi deliktami si občania SR zvolili a chcú aby vládli. No,nazdar.

Ľudia, o ktorých sa verejne vie, že nie sú čistí pred zákonom. To tu na Slovensku ešte nebolo. Toto je tá zmena, toto sú tí „páni slušáci“.

Taktiež je zaujímavé zistenie, že väzni volili najviac PS  a OĽANO, a takisto aj ľudia vo veľkých mestách. Vidíte tú paralelu? Upozorňujem, že nechcem sa dotknúť voličov veľkých miest, len uvádzam fakty. Nič, len reálne fakty, ktoré bohužiaľ čo to hovoria o úrovni morálky a všeobecného názorového smerovania našich spoluobčanov.

Nie je náhodou dobré namiesto nadávania na napísanie týchto faktov sa zamyslieť nad príčinou tohto smutného stavu? Prečo to tak je?

Ďalším veľkým problémom je ministerstvo obrany, kde je osoba nenávidiaca Ruský národ a slepo sa strkajúca do istého otvoru NATO a západu, ktorý sa prejavil tak ako sa prejavil neľudsky v tejto ťažkej dobe koronavírusu a kritizoval zatváranie a kontrolovanie hraníc zvrchovaných štátov EÚ. Či zadržanie rúšok v Nemecku pre slovenských občanov? Ešte stále mnohí nepochopili o čo západu ide? Ja som to pochopil už dávno, pred vyše dvadsiatimi rokmi. Skúste porozmýšľať nad tým a zahoďte predsudky a vieru v mediálne lži.  Západu ide presne o to o čo išlo Hitlerovi. Pripojenie si našeho územia a pozbavenie zákonodarnej moci.

Nie sme už tak ďaleko od toho. O chvíľu budeme ako v štúrovských časoch, keď sa ocitneme bez svojho štátu ako súčasť EÚ.

Západ má len iné taktiky. Nič viac a nič menej.

I keď sa akoby zázrakom a vďaka možno aj božskej prozreteľnosti neuskutočnil ten najhorší možný scenár volieb, ale aj napriek tomu je osoba Nagya veľmi nebezpečná a môže len vyostriť vzťahy medzi nami a rovnakým slovanským bratským národom Rusov. Jeho rusofóbia je verejne známa.

Ďalším problémom vo vláde bude ministerka spravodlivosti vyšlá z mimovládok a zo strany daňového podvodníka Kisku. Ako už môže hájiť niekto spravodlivosť, keď je v strane takejto osoby?! No a ako čerešnička na torte vyznie fakt, že ministrom školstva bude gay. Takýto človek nemôže mať žiadnu autoritu u väčšiny zamestnancov školstva. Na Slovensku nie.

Od budúceho premiéra neočakávam nič, čo by zlepšilo atmosféru na Slovensku smerom k lepšej, sociálnej a hospodárskej úrovni SR, či zvýšenie reálnych príjmov občanov SR. Očakávam od neho len primitívne a vulgárne bezargumetové napádanie polovičky Slovákov.

Jediná nádej pre SR je ten zdravý genofond názorov Kollára, ktorý ale s veľkou pravdepodobnosťou pod tlakom západu a Matoviča zmäkne.

Avšak obavám sa, že súčasný premiér a jeho skutky sú len pekne vypadajúca póza…

Skúsme si chrániť nášho ducha Slovenského, ktorého nám chcú títo otroci peňazí a moci zobrať. A nielen jeho!!!

 

Herci-politici, prečo šírite nenávisť?

13.10.2023

Je až tragikomické sledovať aktivitu niektorých hercov-politikov, ktorí si zrejme pomýlili svoje povolanie a zneužívajú svoju popularitu na šírenie vlastných subjektívnych, a do veľkej miery zaujatých názorov na ľudí, ktorí na rozdiel od nich majú mandát od tohto národa, vážení herci a herečky, aby reprezentovali tento národ. Vy nemáte žiadne morálne právo, aby ste [...]

Hlas vypočul hlas národa. Dokedy?

08.10.2023

Je až do popukania ako liberálne až miestami profašis.tické médiá teraz vyťahujú všetkých kostlivcov zo skríň, aby vyjadrili svoju nenávisť, zaslepenosť a upevnili svoju protinárodnú pozíciu a aby zastrašili občanov, ktorí sa rozhodli demokraticky a slobodne voliť podľa, viacmenej, svojej vôle a nenechali ich pokojne spať. Čo sa to vlastne dnes teda deje? Celá tá [...]

Kde sa dvaja bijú, tretí zvíťazí.

15.09.2023

Nech už voľby dopadnú ako chcú, isté je, že aj navzdory pokrivenému obrazu života cez médiá ľudia stratili takmer štyri roky života; šancu byť si bližší a prežiť šťastnejší, plnohodnotnejší a čestnejší život. Či už v rodine, v práci alebo medzi známymi a priateľmi. Vojna na Ukrajine u nás spúšťa oveľa väčšiu interakciu ako si vôbec myslíme. I keď si [...]

vojna na Ukrajine, Charkov

Poľsko chce poslať Ukrajincov domov bojovať. Podľa ministra sú Poliaci pobúrení, keď vidia mladých z Ukrajiny vysedávať v ich kaviarňach

25.04.2024 06:24

Poľsko je pripravené pomôcť Ukrajine pri návrate mužov vo vojenskom veku, uviedol poľský minister obrany Wladyslaw Kosiniak-Kamysz.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Kontrolóri o stave zdravotníctva: Štát na jeho riadenie rezignoval, dôsledky pre pacientov sú alarmujúce

25.04.2024 06:05

Nemáme prehľad o financiách, nemodernizujeme a najakútnejším problémom je chýbajúci lekársky a ošetrovateľský personál.

vojna na Ukrajine, Bachmut

ONLINE: Pistorius: Rusi už vyrábajú viac zbraní, než potrebujú proti Ukrajine

25.04.2024 06:00

Veľká časť toho, čo sa vyrobí v ruských vojenských závodoch, nemieri na front na Ukrajine, ale končí v skladoch, tvrdí nemecký minister obrany Boris Pistorius.

Špióni

Kradnuté technológie, sabotáže aj plánované útoky. Európu zaplavujú čínski a ruskí špióni

25.04.2024 06:00

Špiónov, ktorí pracovali pre Čínu, zadržali v Británii aj v Nemecku. Ruských, ktorí pripravovali aj útoky, odhalila nemecká polícia.