Založ si blog

Rok 2019 bol rokom Ruska. Ako aj celé desiate roky.

Desiate roky skončili. Sú definitívne za nami. Tak isto ako v 20. storočí, tak aj teraz sa niesli bohužiaľ v znamení vojny v Európe. I keď nie až tak tragickej ako vtedy, no o to traumatizujúcejšej vďaka médiám a rýchlosti šírenia lživých správ o konflikte na Ukrajine. Väčšinou ale na tej istej úrovni ako vtedy, keďže väčšina ľudí nevedela ozajstnú pravdu o vojne. Viď články nižšie o konflikte na Ukrajine.

Celkom určite ale treba vyzdvihnúť hrdinský zápas o pravdu Ruskej federácie, ako aj zápas o životy ľudí, ktoré vďaka pripojeniu Krymu Rusko zachránilo pred ukrajinskými banderovcami ako aj na východe Ukrajiny. Za to im patrí neskutočná vďaka!!! Takisto aj boj v Sýrii.

 

Najväčší podiel na biblickom boji Ruska za rovnováhu na planéte nesie najmä Vladimír Putin.

Ten si bez pochyby zaslúži minimálne nobelovu cenu za mier. No aj bez nej všetci vieme, že cene mieru nastolil práve on najvernejší obraz.

No budúcnosť slovanstva  a slobody národov je stále otázna. Vidno to najmä na zradcovskom postoji a správaní niektorých, paradoxne, slovanských národov voči jeho najväčšiemu ochrancovi a bratovi Rusovi.

Tu  myslím netreba pridávať podrobnosti. Všetci poznáme tú vyzdvihovanú menšinu antagonistov a nenávistné osoby v médiách. Ako prostriedok šírenia nenávisti, platených priamo alebo nepriamo mimovládkami a zapredanosťou sa „diablovi“.

Pokus o rozkol je teda stále na programe.

Ostáva to teda všetko na pleciach národov, ako sa s týmto divadlom vysporiadajú a či budú naďalej tlieskať týmto „dobrým a presvedčivým hercom“ alebo ich vypískajú.

No v prvom rade si treba položiť otázku, či už náhodou nie je neskoro a či nie je viac ako polovica národa taký istý ako tí falošní herci. 

Či sa Slovania budú naďalej sami sebe vzďaľovať alebo približovať.

Rusko robilo čo mohlo. Nemožno mu nič zazlievať. Avšak naša benevolencia k zradcom, kriminálnikom, demagógom a janičiarom ostáva naďalej  vážnym problémom pre našu slovanskú aj európsku mierovú budúcnosť. No, konštruktívnu kritiku treba zachovať. Je súčasťou demokracie.

Napriek všetkým krivdám, ktoré západ pácha na Ruskom národe sa stalo Rusko v minulom desaťročí potravinovo  sebestačné, a navyše aj najväčším vývozcom obilia na svete. Výrazne pokročilo na poli vojenskej techniky, najmä vďaka systému  „Avangard“. Tieto hypersonické rakety, letiace 27 krát rýchlejšie ako zvuk prakticky nie sú zostreliteľné a zabezpečujú, vďaka Bohu, pokojný spánok, resp. mali by zabezpečovať pokojný spánok všetkým slušným ľuďom. Realita je však podľa mňa presne opačná. Dobrí ľudia sa trasú, a tí zlí si spinkajú ako v bavlnke. Boh vie čím to je.

Nech je tak či tak, nasledújúce básne posielam ruskému národu, Ruskej federácii a všetkých  ľuďom, ktorí sa v predchádzajúcom desaťročí pričinili o pravdu, mier a o to, aby aj náš doráňaný slovenský duch aspoň dokrýval na prah novej éry dvadsiatych rokov.

Veľké ĎAKUJEM im patrí a šťastný nový rok želám.

 

Ruská duša 2

 

Velebím ťa Rusko. Brat môj.

Ako odrážaš krvavých,

nenávistných papúľ tlamy,

z čiernych hadov šípy jedu.

Zo strany na stranu správnu.

Supie zobáky, hláv hyen…

režú Krista na kríži zas,

solia rany z falošných sĺz…

Cenu životom vrátiť skús.

…Do košiara Štúrov odkaz.

Brat. Rus. Nezabúdaj na nás.

Hynieme v potupe sami.

Rozohnané stádo vlkmi

v rúchu ovčom, faloš v oku.

Dušou mohutná krása plání

krídla „naspiaž“, bozky dlaní.

 

11.1. 2017 KJ.

 

 

 

 

 

Herci-politici, prečo šírite nenávisť?

13.10.2023

Je až tragikomické sledovať aktivitu niektorých hercov-politikov, ktorí si zrejme pomýlili svoje povolanie a zneužívajú svoju popularitu na šírenie vlastných subjektívnych, a do veľkej miery zaujatých názorov na ľudí, ktorí na rozdiel od nich majú mandát od tohto národa, vážení herci a herečky, aby reprezentovali tento národ. Vy nemáte žiadne morálne právo, aby ste [...]

Hlas vypočul hlas národa. Dokedy?

08.10.2023

Je až do popukania ako liberálne až miestami profašis.tické médiá teraz vyťahujú všetkých kostlivcov zo skríň, aby vyjadrili svoju nenávisť, zaslepenosť a upevnili svoju protinárodnú pozíciu a aby zastrašili občanov, ktorí sa rozhodli demokraticky a slobodne voliť podľa, viacmenej, svojej vôle a nenechali ich pokojne spať. Čo sa to vlastne dnes teda deje? Celá tá [...]

Kde sa dvaja bijú, tretí zvíťazí.

15.09.2023

Nech už voľby dopadnú ako chcú, isté je, že aj navzdory pokrivenému obrazu života cez médiá ľudia stratili takmer štyri roky života; šancu byť si bližší a prežiť šťastnejší, plnohodnotnejší a čestnejší život. Či už v rodine, v práci alebo medzi známymi a priateľmi. Vojna na Ukrajine u nás spúšťa oveľa väčšiu interakciu ako si vôbec myslíme. I keď si [...]

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.