Založ si blog

Falošné gesto Kisku a tradičný populizmus na úkor nevyliečitelne chorých.

Darovenie financií kapitalistami a boháčmi je už tradičný populistický rituál v dnešnej dobe. Ani som nijako naplánoval reagovať na tohto človeka, aj keď zapredanci jeho rangu pomaličky, ale isto obsadzujú mnohé významné posty v štruktúre systému kapitalizmu na už známych principiálnych postupoch a pomocou tradičných prostriedkov…. ale na takéto falošné gesto tesne pred sviatkami sa nereagovať nedá.

O čo ide prezidentovi, tak to rozpisovať ani netreba. Predpokladám, že blogy si čítajú väčšinou inteligentní informovaní ľudia, a tým je to jasné hneď. Ak si ich čítajú len inteligentní a neinformovaní ľudia, tak len môžem pripomenúť, že v nedávnej minulosti, tak hanenej a demagogizovanej kapitalistickými cudzími médiami, teda v socializme, žiadne charity neboli, pretože nemuseli byť. Tí zlí komunisti totižto umožňovali nevyliečiteľne chorým a ťažko chorým sa liečiť zdarma.

Charity dnes slúžia len na balamutenie ľudí, na báze čistého parazitického populizmu na utrpení obyvateľov tohto národa slovenskej spoločnosti, ako aj inde na svete, aby si získali sympatie okupovaného národa ich médiami. Média sú stále tým elementom, ktorý je zodpovedný za mravný a hodnotový úpadok spoločnosti s cieľom zmeniť myslenie národa a postupný zánik identity národa a národov v prospech ovládnutia sveta USA oligarchiou, ktorú ale nemožno podceňovať, pretože ti pár ľudia za oponou sú mimoriadne inteligentní a presne vedia čo chcú. Chcú moc nad svetom i jeho peniaze. Teda, naše peniaze. Stále viac a viac peňazí a viac moci. Aj za cenu zánikov vlastných národov a kultúr. Túžba po moci a vlastníctvo je pre nich veľkým lákadlom a nejaká sociálna rovnosť a istoty pre ostatných spoluobčanov sú pre nich absolútne nezaujímavé predstavy.

Je mimoriadne nechutné, ako tento zapredanec a podporovateľ fašistu a vraha Slovanov na Ukrajine, a zároveň Žida Porošenka, dáva peniaze chorým. Je v tom toľko adverzativity a nekompatibilnosti, že len človek s dokonale vymytým mozgom si nevšimne tú faloš.

Herci-politici, prečo šírite nenávisť?

13.10.2023

Je až tragikomické sledovať aktivitu niektorých hercov-politikov, ktorí si zrejme pomýlili svoje povolanie a zneužívajú svoju popularitu na šírenie vlastných subjektívnych, a do veľkej miery zaujatých názorov na ľudí, ktorí na rozdiel od nich majú mandát od tohto národa, vážení herci a herečky, aby reprezentovali tento národ. Vy nemáte žiadne morálne právo, aby ste [...]

Hlas vypočul hlas národa. Dokedy?

08.10.2023

Je až do popukania ako liberálne až miestami profašis.tické médiá teraz vyťahujú všetkých kostlivcov zo skríň, aby vyjadrili svoju nenávisť, zaslepenosť a upevnili svoju protinárodnú pozíciu a aby zastrašili občanov, ktorí sa rozhodli demokraticky a slobodne voliť podľa, viacmenej, svojej vôle a nenechali ich pokojne spať. Čo sa to vlastne dnes teda deje? Celá tá [...]

Kde sa dvaja bijú, tretí zvíťazí.

15.09.2023

Nech už voľby dopadnú ako chcú, isté je, že aj navzdory pokrivenému obrazu života cez médiá ľudia stratili takmer štyri roky života; šancu byť si bližší a prežiť šťastnejší, plnohodnotnejší a čestnejší život. Či už v rodine, v práci alebo medzi známymi a priateľmi. Vojna na Ukrajine u nás spúšťa oveľa väčšiu interakciu ako si vôbec myslíme. I keď si [...]

pellegrini, vila na slavíne

Prezidentské bývanie sa hľadá desaťročia, Pellegrini dedí veľký hriech svojich predchodcov. Čo hovorí úrad a analytik?

29.04.2024 06:00

Bezpečnostný analytik aj Úrad na ochranu ústavných činiteľov uviedli, že vlastné bývanie je potrebné aj kvôli incidentom. Je otázne, či sa budúci prezident Peter Pellegrini bude touto dilemou zaoberať.

Ukrajina, Bohdana

Expert z Ukrajiny: Rozhodujeme sa, či zachránime mestá alebo vojakov

29.04.2024 06:00

Myšlienka predčasných rokovaní o mieri na Ukrajine nie je veľmi populárna, hoci stále viac ľudí v politickom vedení štátu aj vo verejnosti nad ňou uvažuje.

Dušan Lehotský, učiteľ, tréner atletiky

Vychoval viacerých majstrov ČSSR v atletike: Na školských pretekoch som len čumel. Keď to takto pôjde ďalej, v tridsiatke budú o barlách

29.04.2024 00:00

Dušan Lehotský v Levoči učil telocvik a viedol mladých športovcov 44 rokov.

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.