Založ si blog

Slovensko sa blíži do finále; diktatúra samozničenia.

Posledné dni nám priniesli opäť kopance od EÚ a poníženie zo strany USA. Nič prekvapujúce, ale predsa len už je toho viac než dosť, najmä pre ľudí, ktorých trápi dianie a zaujímajúcich sa o niečo viac ako najesť sa, mať sex, vyspať sa a pozerať svoj povinný vymývaci program či seriál v komerčnej televízii. Mať proste pokoj. Lenže neuvedomujúc si, čo sa deje za dverami. Za dverami sa zatiaľ chystá útok a zánik. Keďže plot sme si okolo hraníc zbúrali,  a ako vieme dom bez plota je v divočine minimálne hlúposť, dravce hladné sa môžu dostať ľahko priamo na náš dvor. A to ešte nie je všetko. Cez Váš dvor sa budú premávať cudzie vražedné a lúpiace vojská USA, a aby Vám nebolo smutno, tak do Vášho domu Vám vláda pridá nejakého toho černocha či araba. Pretože to nariadili kdesi,  nevedno kde a presne kto. V médiách Vás dokonca presvedčia, že je to tak správne a humánne. Áno, aj keď Slováci mnohí nemajú čo jesť a kde bývať, tak naša zapredaná, schizofrenická vláda s bobkou v zadku odsúhlasila pod vyhrážkami 40 000 tisíc povinných utečencov pre SR. Ako darček z centráli Bruselu. Oni, milionári. Páni z Bruselu. Tak aspoň informovali včera média niektoré, dnes to už neplatí, zatiaľ.

Američania zase nemajú čo robiť, tak si vymysleli provokatívne cvičenie. Potrebujú sa predvádzať so svojou technikou a šíriť strach. Zaujímalo by ma, kde sú teraz všetci tí zapredanci (nebudem tie osoby menovať, lebo aj tak im dá televízia dosť priestoru na svoje nenávistné tliachanie a demagógie), čo plakalli, keď tu boli vojská CCCP, aj so svojimi kasárňami a technikou, v rámci obranného paktu Varšavskej zmluvy, ktorá bola u nás po roku 68 a zaručovala mier, brániac krajiny socialistického bloku pred západnými chúťkami ovládnuť ekonomicky a politicky strednú a východnú Európu. Bohužiaľ, v rámci tárania o demokracii sa to zapredancom, naivkám a západným rozviedkam podarilo rozbiť, a teraz sa tí pár oligarchovia nabaľujú získami z našich trhov, no, a my im robíme sluhov a poslušných psíkov, skrytých za do dogrcania prepchatou falošnou a nútenou zábavou v ich televíziách. Najmä v tých komerčných. No, a ako povedal Boris Filan: „kto by sa búril proti zábave“? Je to ich dokonalá taktika, ako spraviť z človeka bezbranného hlupáka. A to je len začiatok, pretože na budúci rok tu už viac ako pravdepodobne budeme mať americké základné, pretože voľby s finančnou pomocou západných lobistov vyhrá pravica, a tej nebude robiť problém odsúhlasiť čokoľvek!!!!

Teraz som sa akurát dočítal niekde na internete, že vraj sa akýsi nemecký politik vyhráža Česku, Slovensku, Poľsku a iným štátom vojenským útokom, ak neodsúhlasia povinné kvóty. Už sa to pomaly, ale isto blíži.

Slovanskú vzájomosť sa západu už podarilo rozbiť, a samozrejme oni chcú oveľa viac. Sprostí to pochopia ale až vtedy, keď zistia, že už nie sú Slováci, ale Nemci, alebo podobne, a takých osôb sú plné média. Ak z nich niekto zistí, čo sa ozaj deje a má v sebe kúska cti, tak je hneď z telky vyhodený. To tiež poznáme o koho ide.

Navyše nikdy nepochopím EÚ, prečo sa hrá na nejakých pomáhačov, keď má sama toľko problémov. Je to samozničujúce, ako aj pre nás!!!! Čo bude robiť, ak sa im tam namnožia o

pár rokov arabi ako teraz v Nemecku Turkovia a ponechajú si svoje zvyky a kultúru? Čo ich opäť dajú do plynových komôr ako židov? Či im vybudujú mešity a nechajú sa nimi zničiť a vytlačiť z vlastného územia či vyvraždiť?  Či ako si to vlastne predstavujú?

Sú navyše v poslednej dobe demagogické mnohé fámy o islamofóboch, ktoré šíria niektorí pracovití a vytrvalí zapredaní presstitúti, a my pritom nemáme nič proti arabom. Ide tu o to, že máme veľa svojich problémov, nezamestnaných Slovákov, ľudí na okraji spoločnosti, mafiánov, chudobu, a my si ešte ideme adoptovať migrantov. Akosi to nedáva zmysel. Iba ak sa chceme sami zničiť alebo to je celé hra USA, ktoré sa snažia vniesť chaos do EÚ, rozpútať vojnu proti Rusku a na našom území strednej Európy si spravia vojnové pole v atómovej príprave proti Rusku. Nasvedčuje tomu aj rozmiestnenie atómových zbraní v Nemecku. Migranti im poslúžia ako účinný prostriedok na vytvorenie nepokojov a EÚ.

Dokonca aj komunisti sa medzi sebou len žerú, preto tu máme okolo 8 maličkých komunistických strán, čo je tiež výhodné len pre kapitalistov. A KSS, ako materská strana, má teda nepriateľov aj vo vlastných radoch.

Bohužiaľ cítim sa celkom bezmocný, pretože sila mocných je ohromná, ale celkom určite sa ešte dá budúcnosť Slovákov, Slovanstva  a možno aj iných národov zachrániť. Verili tomu aj Štúr, Jánošík, Hollý, Bernolák, Štefánik, Husák a mnohí iní velikáni minulých čias, lenže k tomu je potrebná jednota národa a národov, činy a prirodzený vodca. Takého sme zatiaľ neobjavili, nevychovali si. Je potrebné uvedomenie si svojich hodnôt ako aj hodnoty človeka, pretože tento systém znínžil hodnotu človeka, čím je masa ľahko ovládateľná a klamaná. Opakujem sa preto, lebo situácia sa opakuje.

No, deje sa pravý opak.

Mám isté obavy, že do tretice nás už bratia Rusi zachraňovať nebudú a možno nám dobre aj tak, sme nevďační zapredaní hlupáci, ktorí idú sami proti sebe.

 

Herci-politici, prečo šírite nenávisť?

13.10.2023

Je až tragikomické sledovať aktivitu niektorých hercov-politikov, ktorí si zrejme pomýlili svoje povolanie a zneužívajú svoju popularitu na šírenie vlastných subjektívnych, a do veľkej miery zaujatých názorov na ľudí, ktorí na rozdiel od nich majú mandát od tohto národa, vážení herci a herečky, aby reprezentovali tento národ. Vy nemáte žiadne morálne právo, aby ste [...]

Hlas vypočul hlas národa. Dokedy?

08.10.2023

Je až do popukania ako liberálne až miestami profašis.tické médiá teraz vyťahujú všetkých kostlivcov zo skríň, aby vyjadrili svoju nenávisť, zaslepenosť a upevnili svoju protinárodnú pozíciu a aby zastrašili občanov, ktorí sa rozhodli demokraticky a slobodne voliť podľa, viacmenej, svojej vôle a nenechali ich pokojne spať. Čo sa to vlastne dnes teda deje? Celá tá [...]

Kde sa dvaja bijú, tretí zvíťazí.

15.09.2023

Nech už voľby dopadnú ako chcú, isté je, že aj navzdory pokrivenému obrazu života cez médiá ľudia stratili takmer štyri roky života; šancu byť si bližší a prežiť šťastnejší, plnohodnotnejší a čestnejší život. Či už v rodine, v práci alebo medzi známymi a priateľmi. Vojna na Ukrajine u nás spúšťa oveľa väčšiu interakciu ako si vôbec myslíme. I keď si [...]

Rakva / Rakvy / Cintorín / Pohreb /

Nadúmrtnosť po troch rokoch klesla takmer na nulu, podpísali sa pod to dva hlavné faktory

28.03.2024 09:50

Počet zomretých vlani klesol v porovnaní s rokom 2022 vo všetkých krajoch Slovenska.

Štefan Harabin

Harabin vyzval ľudí, aby išli voliť. Svoj hlas dá Pellegrinimu

28.03.2024 09:00

Podľa Harabina sa Pellegrini prihlásil k častiam programu, ktorý presadzoval v prvom kole.

Vladimir Putin

Rusko nezaútočí na Pobaltie, Poľsko či Česko, je to úplný nezmysel, ide len o strašenie ľudí, tvrdí Putin

28.03.2024 08:00, aktualizované: 08:28

"Voči týmto štátom nemáme žiadne agresívne úmysly," povedal ruský prezident.

Joe Lieberman

Zomrel Joe Lieberman, bývalý demokratický senátor a kandidát na viceprezidenta

28.03.2024 07:42

Vo veku 82 rokov zomrel dlhoročný americký senátor a vplyvná, hoci kontroverzná osoba v rámci Demokratickej strany.