Založ si blog

Brusel pripravuje zákon o zániku parlamentov!

Mašinéria diplomatického správania sa Západu podľa prísnych šablón tak, aby v mediách vyzneli všetky ťahy imperiálnych cieľov Západu presvedčivo a potrebne (Pre niekoho)

prechádza do cieľovej fázy likvidácie zákonodárnej moci nielen nášho štátu. Nechcem tu vnášať môj subjekt, ale čo sa týka mňa, už pred 15. rokmi som bol presvedčený, že iný cieľ ani nemajú, ale mnohí mi neverili a smiali sa mi, a teraz sa tvária, že si nič nepamätajú alebo sú dokonca presvedčení, že to tak nebude v horšom prípadne sú presvedčení, že je to tak správne.

No, proste, ak by toto videl Štúr a jeho družina horko by určite zaplakali nad slovenským národom.

Túto správu som dostal od dôveryhodného zdroja, ktorý pracuje priamo v parlamente, v rámci ľavicového spektra.

Taktika boja západu, vymenená z fyzického boja za diplomaciu je ako vidno oveľa účinešia. Pekné dôverihodné vystupovanie, uniformné správanie sa v televíznom prejave komerčných médií, politikov, moderátorov, celebrít, rôzne formy korupcie a podplácania v rámci programov fáre a podobne, tvorí vlastne jeden reklamný, propagandistický dlhodobý blok, ktorého cieľom je uskutočňovať vôľu vládnucich iluminátorov planéty (vládcov nad kapitálom) o celkovú globalizáciu sveta, civilizácií, rás, ekonomiky.

Čo to zo sebou prináša je snáď každému človeku jasné, teda, každému inteligentnému človeku. Splynutie mnohotvárnosti ľudstva do jedného celku, na úkor nás Slovanov, ale aj paradoxne západnej civilizacie, ktorá je už tak premiešaná, že ich nerozpozná ani Pán Boh. Veľmi dávno vyznieva aj heslo EÚ: „Jednotní v rozmanitosti“. Len tam zabudli dodať, že rovnosť platov už neprichádza do úvahy.

U nás to tiež začína byť „pestré“. Môžem uviesť taký príklad: v nemenovanom zahraničnom sklade pri diaľnici v Senci pracujú občania cudzej príslušnosti,  napr. z Konga, Afganistanu, Pakistanu a podobne ako otroci a Slovákov tam už ani nevidieť. Slovákov pritom bez problémov buzerujú a cudzincov si nikto nevšíma, pretože tam sú aj 12 hodín a vedenie podniku takých otrokov potrebuje. Nevravím, že sú to zlí ľudia nie, naopak, sú mimoriadne milí a ústretoví, narozdiel od mnohých Slovákov, ktorí sa správajú nenávistne sami proti sebe, mal som tú možnosť pracovať ako kontrolór v jednom z týchto skladov a naozaj som sa nestačill čudovať, pričom ma napríklad nechali pracovať bez adekvátneho školenia, a keď som spravil nejakú chybu, tak mi to pripadalo, ako by na to čakali, aby ma mohli buzerovať, aký som neschopný, aby ma mali dôvod vyhodiť neskoršie, v rámci mimoriadnej fluktuácie, čo som pochopil neskoršie. Takže, to, že som sa správal čestne a slušne bolo na smiech, asi som mal tiež kradnúť  a robiť tam od rána do mrku. Chcel som tým len naznačiť, že globalizácia a ekonomická migrácia neprospieva nikomu u  nás, len cieľom veľkokapitálu. Čo je však hrozné, tento stav podporuje zákonmi aj táto vláda ako aj všetky pred ňou.

Tenokrát sme ale už na rázcestí, keď sa ešte dá ešte vrátiť. O pár rokov to už nebude možné.

Ľudia si však musia položiť otázku, či to chcú alebo nie, o tom to je. V USA napríklad vznikajú prakticky nové rasy ľudí, zmiešaním všetkých možných rás celého sveta,   napr. Černoch s Číňanom, Vietnamec a biely a podobne. Z hľadiska zdravotného to v mnohých prípadoch prináša aj riziká, pretože miešanie rás z rôznych kútov sveta vedie z mutáciam, ktoré prinášajú náchylnosť na choroby. Černoch má inú imunitu ako napr. biely z Európy alebo Ameriky. Je odolný či náchylný každý na iné vírusy a choroby a keď sa  tento genóm stretne v jednom tele, tak to prináša spomenuté problémy. Napr. blednutie pokožky kvôli miešaniu rás ma tiež mnohé následky zdravotné.

Globalizácia sveta sa deje viacmenej aj samovoľne, avšak zároveň aj plánovite. Likvidácia našej štátnosti naberá pomaly ale isto na sile, stáva sa realitou. Silnou a účinnou taktikou hladných lobistických skupín kvôli ovládnutí strednej a východnej Európy je čas. Je veľmi pravdepodobné, že si na to zvykneme, opäť, ako po likvidácii Veľkomoravskej ríši po rok 1918 a staneme len bezvýznamnými, menejcennými otrokmi západných pánov s čriedou zapredancov, ekonomickou šľachtou, manažérov, celebrít, majiteľmi veľkých podnikov, politikov ako so strážcami systému.

Človek, ktorý má v tomto systéme problémy s prácou a užívením sa vo víre každodenných problémov nedokáže si uvedomiť prichádzajúcu hrozbu, a preto systém si západ musel nadstaviť presne do týchto polôh, aby ľudí dostali do bezvýchodiskových situácií v ktorých sa dusia a zároveň obviňujú každého, len nie páchateľov. Uprednostňovaní sú vačšinou len bezcharakterní zapredanci. Čestní, poctiví ľudia a vlastenci, a tí, ktorí bojujú za nezávislosť sú len terčami posmechu.

Takže prichádza nová fáza v našej krátkej novodobej histórii Slovenska. Zánik štátnosti. O chvíľu teda môžeme čakať v médiách nové reklamné heslo: „Ste už in“?

Zaniknite a my Vám dáme pokoj.

Herci-politici, prečo šírite nenávisť?

13.10.2023

Je až tragikomické sledovať aktivitu niektorých hercov-politikov, ktorí si zrejme pomýlili svoje povolanie a zneužívajú svoju popularitu na šírenie vlastných subjektívnych, a do veľkej miery zaujatých názorov na ľudí, ktorí na rozdiel od nich majú mandát od tohto národa, vážení herci a herečky, aby reprezentovali tento národ. Vy nemáte žiadne morálne právo, aby ste [...]

Hlas vypočul hlas národa. Dokedy?

08.10.2023

Je až do popukania ako liberálne až miestami profašis.tické médiá teraz vyťahujú všetkých kostlivcov zo skríň, aby vyjadrili svoju nenávisť, zaslepenosť a upevnili svoju protinárodnú pozíciu a aby zastrašili občanov, ktorí sa rozhodli demokraticky a slobodne voliť podľa, viacmenej, svojej vôle a nenechali ich pokojne spať. Čo sa to vlastne dnes teda deje? Celá tá [...]

Kde sa dvaja bijú, tretí zvíťazí.

15.09.2023

Nech už voľby dopadnú ako chcú, isté je, že aj navzdory pokrivenému obrazu života cez médiá ľudia stratili takmer štyri roky života; šancu byť si bližší a prežiť šťastnejší, plnohodnotnejší a čestnejší život. Či už v rodine, v práci alebo medzi známymi a priateľmi. Vojna na Ukrajine u nás spúšťa oveľa väčšiu interakciu ako si vôbec myslíme. I keď si [...]

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.

kvet, strom, sneh, úroda, mrazy

Mrazy v Česku boli pre ovocinárov fatálne. Mnohí hlásia stopercentnú škodu

25.04.2024 16:52

Hovorí sa o najhoršej situácii za posledných sto rokov. Odhadom už bolo zničených približne 100 000 ton ovocia.

SIS / Slovenská informačná služba /

Slovensko dostáva už len filtrované informácie od tajných služieb, tvrdí Galko. Gašpar to označil za hoax

25.04.2024 16:16

Poslanec Tibor Gašpar dodal, že výmeny informácií na úrovni spravodajských služieb nie sú verejné veci.

harvey Weinstein

Súd zrušil odsúdenie Weinsteina za sexuálne delikty, začne sa nový proces

25.04.2024 16:02, aktualizované: 16:09

Na slobodu sa 72-ročný Weinstein podľa CNN nedostane.