Založ si blog

Falošné gesto Kisku a tradičný populizmus na úkor nevyliečitelne chorých.

Darovenie financií kapitalistami a boháčmi je už tradičný populistický rituál v dnešnej dobe. Ani som nijako naplánoval reagovať na tohto človeka, aj keď zapredanci jeho rangu pomaličky, ale isto obsadzujú mnohé významné posty v štruktúre systému kapitalizmu na už známych principiálnych postupoch a pomocou tradičných prostriedkov…. ale na takéto falošné gesto tesne pred sviatkami sa nereagovať nedá.

O čo ide prezidentovi, tak to rozpisovať ani netreba. Predpokladám, že blogy si čítajú väčšinou inteligentní informovaní ľudia, a tým je to jasné hneď. Ak si ich čítajú len inteligentní a neinformovaní ľudia, tak len môžem pripomenúť, že v nedávnej minulosti, tak hanenej a demagogizovanej kapitalistickými cudzími médiami, teda v socializme, žiadne charity neboli, pretože nemuseli byť. Tí zlí komunisti totižto umožňovali nevyliečiteľne chorým a ťažko chorým sa liečiť zdarma.

Charity dnes slúžia len na balamutenie ľudí, na báze čistého parazitického populizmu na utrpení obyvateľov tohto národa slovenskej spoločnosti, ako aj inde na svete, aby si získali sympatie okupovaného národa ich médiami. Média sú stále tým elementom, ktorý je zodpovedný za mravný a hodnotový úpadok spoločnosti s cieľom zmeniť myslenie národa a postupný zánik identity národa a národov v prospech ovládnutia sveta USA oligarchiou, ktorú ale nemožno podceňovať, pretože ti pár ľudia za oponou sú mimoriadne inteligentní a presne vedia čo chcú. Chcú moc nad svetom i jeho peniaze. Teda, naše peniaze. Stále viac a viac peňazí a viac moci. Aj za cenu zánikov vlastných národov a kultúr. Túžba po moci a vlastníctvo je pre nich veľkým lákadlom a nejaká sociálna rovnosť a istoty pre ostatných spoluobčanov sú pre nich absolútne nezaujímavé predstavy.

Je mimoriadne nechutné, ako tento zapredanec a podporovateľ fašistu a vraha Slovanov na Ukrajine, a zároveň Žida Porošenka, dáva peniaze chorým. Je v tom toľko adverzativity a nekompatibilnosti, že len človek s dokonale vymytým mozgom si nevšimne tú faloš.

Herci-politici, prečo šírite nenávisť?

13.10.2023

Je až tragikomické sledovať aktivitu niektorých hercov-politikov, ktorí si zrejme pomýlili svoje povolanie a zneužívajú svoju popularitu na šírenie vlastných subjektívnych, a do veľkej miery zaujatých názorov na ľudí, ktorí na rozdiel od nich majú mandát od tohto národa, vážení herci a herečky, aby reprezentovali tento národ. Vy nemáte žiadne morálne právo, aby ste [...]

Hlas vypočul hlas národa. Dokedy?

08.10.2023

Je až do popukania ako liberálne až miestami profašis.tické médiá teraz vyťahujú všetkých kostlivcov zo skríň, aby vyjadrili svoju nenávisť, zaslepenosť a upevnili svoju protinárodnú pozíciu a aby zastrašili občanov, ktorí sa rozhodli demokraticky a slobodne voliť podľa, viacmenej, svojej vôle a nenechali ich pokojne spať. Čo sa to vlastne dnes teda deje? Celá tá [...]

Kde sa dvaja bijú, tretí zvíťazí.

15.09.2023

Nech už voľby dopadnú ako chcú, isté je, že aj navzdory pokrivenému obrazu života cez médiá ľudia stratili takmer štyri roky života; šancu byť si bližší a prežiť šťastnejší, plnohodnotnejší a čestnejší život. Či už v rodine, v práci alebo medzi známymi a priateľmi. Vojna na Ukrajine u nás spúšťa oveľa väčšiu interakciu ako si vôbec myslíme. I keď si [...]

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo pomerne silné zemetrasenie

29.03.2024 11:04

Otrasy bolo cítiť aj na Kréte a v Aténach.

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.

20. rokov od vstupu Slovenska do NATO, prezidentka Zuzana Čaputová, Marián Kurilla

Garancia bezpečnosti či strata suverenity? Slovensko chráni povestný „bezpečnostný dáždnik“ z NATO už dvadsať rokov

29.03.2024 09:30

NATO presadzuje predovšetkým mierové riešenie sporov. Ak však diplomatické úsilie zlyhá, disponuje vojenskými silami pre zabezpečovanie krízového manažmentu.