Založ si blog

Ukrajina prehrala vojnu bez výstrelov.

Svoju historickú úlohu Ukrajina nakoniec nezvládla a prehrala vojnu proti nepriateľovi zo Západu bez výstrelov. Je však pravdepodobné, že v šialenstve propagandy zaútočí na svojich najbližších slovanských bratov, Rusov, ktorí ich oslobodili od fašizmu a zániku už v 2. sv. vojne, a potom spolu oslobodzovali Ukrajinci po boku s Rusmi aj ostatné slovanské národy, ktoré sa im teraz odvďačujú zradou a kopancami.

O Ukrajine bolo dlho ticho. Západ ju ignoroval vo svojich médiách, nikto nevedel čo sa tam deje, a zrazu ticho vystriedala búrka. Je to však búrka ničivá, samé krúpy a silný vietor, ktorý zničí budúcnosť Slovanstva v Európe na plnej čiare. Všetko je teraz v hre. No, s veľkou pravdepodobnosťou plody americkej činnosti na ovládnutie sveta už zrejú pomaly, ale isto. Na Ukrajine sa našlo pár zapredaných ľudí a dlhá vytrvalá práca s nimi priniesla trpké ovocie.

Kvôli zaujatému nacionalizmu banderovcov, teda fašistov, prepojených na Západ sa rúca jednota Slovanov, a možná záchrana pred taktickými krokmi Západu, ktoré spočívajú v masívnej demagogickej kampani v ich médiách. Všetci vieme, že ako sa k moci dostali pučisti, o tom sa už popísalo. Veru, my to vieme, no ostatných pravda akosi nezaujíma. 

Ukrajina mala šancu na založenie nového sveta, pripojením sa k Rusku po ekonomickej stránke, pretože Rusko má zásoby ropy a plynu na tisíc rokov a Západ prakticky nemá nič, takže aj preto atakuje neustále Rusko obludnými správami a očierňovaním. Propaganda je účinná a ľudia uveria veľmi radi. Ich život v sladkej nevedomosti im zaručuje sebavedmie, ale nie svedomie, to je z nich vytrhnuté ako srdce. Ľudia bez srdca sa potom ľahko dajú použiť pre ciele úzkych oligarchických skupín, ovládajúcich svet. Bezcitnosť a ľahostajnoť je v móde, ako ja lož a nenávisť.

Ukrajinu teda dobyli západní kapitalisti, aj nedemokratickými spôsobmi, teda vraždením, terorom a nátlakom na poslancov a demokraticky zvolených politikov. I keď kapitalizmus na Ukrajine nebol žiadna výhra, ľudia sa mali lepšie za socializmu ako dnes, ale tento variant kapitalizmu ich pripraví aj o zbytky hrdosti a nezávislosti ako aj o ich nerastné suroviny a Západ si z nich spraví otrokáreń a prípravné základne na budúci boj proti Rusku, ktoré plánuje zlikvidovať tiež. Kam vedie kapitalizmus vidíme všetci. K vojne.

Herci-politici, prečo šírite nenávisť?

13.10.2023

Je až tragikomické sledovať aktivitu niektorých hercov-politikov, ktorí si zrejme pomýlili svoje povolanie a zneužívajú svoju popularitu na šírenie vlastných subjektívnych, a do veľkej miery zaujatých názorov na ľudí, ktorí na rozdiel od nich majú mandát od tohto národa, vážení herci a herečky, aby reprezentovali tento národ. Vy nemáte žiadne morálne právo, aby ste [...]

Hlas vypočul hlas národa. Dokedy?

08.10.2023

Je až do popukania ako liberálne až miestami profašis.tické médiá teraz vyťahujú všetkých kostlivcov zo skríň, aby vyjadrili svoju nenávisť, zaslepenosť a upevnili svoju protinárodnú pozíciu a aby zastrašili občanov, ktorí sa rozhodli demokraticky a slobodne voliť podľa, viacmenej, svojej vôle a nenechali ich pokojne spať. Čo sa to vlastne dnes teda deje? Celá tá [...]

Kde sa dvaja bijú, tretí zvíťazí.

15.09.2023

Nech už voľby dopadnú ako chcú, isté je, že aj navzdory pokrivenému obrazu života cez médiá ľudia stratili takmer štyri roky života; šancu byť si bližší a prežiť šťastnejší, plnohodnotnejší a čestnejší život. Či už v rodine, v práci alebo medzi známymi a priateľmi. Vojna na Ukrajine u nás spúšťa oveľa väčšiu interakciu ako si vôbec myslíme. I keď si [...]

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.