Založ si blog

Bude Ukrajina dôvodom na 3. sv. vojnu?

Bude mocenský konflik na Ukrajine spúšťačom 3. svetovej vojny?

Všetko tomu nasvedčuje, že je to veľmi pravdepodobné, a ak nie, tak sebavedomí opoziční nespokojenci a zapredanci, ktorých podporujú kapitalisti a politici zo Západu spôsobia aspoň občiansku vojnu, pretože sa nevie zmieriť s tým, že Rusku sa podarilo 3. sv. vojnu odvrátiť v Sýrii.

Západná propaganda, šíriaca sa médiami, vysielajúcimi na Ukrajine je mimoriadne silná a lživá, ako aj u nás. Ak by aj u nás vypukli väčšie nepokoje, ktoré by boli kľúčové, tak by sa médiá ukázali, prečo tu sú a za koho kopú. Určite to nie je budúcnosť a nezávislosť nášho národa.

Na Ukrajine operujú mnohé západné a americké rozviedky, ktoré sú pravdepodobne aj zodpovedné za zavraždených demonštrantov. Cieľ je veľmi prostý, rozpútať chaos a nevraživosť medzi našimi bratmi, Slovanmi, s cieľom ovládnutia tejto najväčšej európskej krajiny západným mocenským a ekonomickým kapitálom.

Je vysoko nechutné, že dnes na STV v relácii O 5 minút 12 boli tri osoby, ktoré obhajujú nedemokratický proces na Ukrajine, ktorý sa snaží zvrhnúť legálne a demokraticky zvolenú vládnu v riadnych voľbách, ktoré boli podľa všetkých zahraničných pozorovateľov označené ako regulérne. Je hanba osobe menom Lajčák, ktorý papagájuje všetko, čo mu nariadia v Bruseli. Je to naozaj odporné, hanebné a vlastizradné konanie toho ministra. Nerozumiem, čo robí v strane Smer, tento fašizoidno – kapitalistický poklonkovač západným pánom. Strana Smer sa takýmito osobami len kompromituje. Má síce vysoko vyvinutú diplomatickú rétoriku, ale práve to je to nebezpečenstvo. Zároveň je to aj chyba obyvateľstva, že sa nechá presviedčať len ľuďmi, ktorí pekne tárajú.

Na Ukrajine sa už dejú veci veľmi nebezpečné, a to vyhlasovanie neoficiálnymi politickými zoskupeniami o zákaze vládnucej strany a podobne, a zakladanie domobrany. Mimoriadne smutne vyznie aj to, že dostávajú na svoju stranu stále viac Ukrajincov, prostých ľudí, klamaných médiami denno-denne.

Západ a ekonomická lobby sa už teší ako dostane a ovládne Ukrajinu. NATO má zase záujem sa dostať čo najbližšie k hraniciam Ruska, ktoré plánuje tiež postupne pomaly zničiť. Taktiež aj mocenský vplyv je tu evidentný.

Neviem, či si vôbec Ukrajinci uvedomujú, že sú Slovania a že patria k sebe, no antiruská propaganda z čias stalinizmu tomu asi významne napomáha. No, Ukrajinci, niektorí, už asi nadobro zabudli na to, že v CCCP boli rovnocenní, že sa im dostala zadarmo zdravotná starostlivosť a školstvo, že každý dostal strechu nad hlavou, že im neboli odobrávané ich kultúrne zvyklosti, ba naopak, rozvíjali sa neobvyklou mierou. Jednota Slovanov môže prekážať len našim nepriateľom, a s tými sa banditi, ktorí vedú demonštrácie spojili. Navyše neviem, či si to vôbec Ukrajinci uvedomujú, ale v EÚ sa prehlbuje chudoba, dokonca to bolo aj v záverečnom stanovisku komisie, ktorá to skúmala. EÚ sa zadlžuje, EÚ (Nemecko) sa snaží len o odobratie zvrchovanosti a štátnosti krajinám a načisto ich ovládnuť, takisto sa zvyšuje fašizácia v Európe a vidno to aj na Ukrajine, podľa toho, ako sa správa.

Západný kapitalizmus Ukrajine nepomôže, pretože kapitalizmus pomáha len zopár ľuďom, ktorí režírujú a platia aj toto hrozné divadlo, zvané revolúcia na Ukrajine. Spamätajme sa a nerobme tie isté chyby ako malé deti, tu už ide o veľa, ide o vašu aj našu budúcnosť. Nenechajte sa vyprovokovať mocichtivými osobami, tárajúcimi na tribúnach. Je to totiž v záujme svetovej oligarchie a politikov, aby rozpútali vojnu, pretože vedia, že kríza je tu len kvôli ich chamtivosti a nenažranosti.

Herci-politici, prečo šírite nenávisť?

13.10.2023

Je až tragikomické sledovať aktivitu niektorých hercov-politikov, ktorí si zrejme pomýlili svoje povolanie a zneužívajú svoju popularitu na šírenie vlastných subjektívnych, a do veľkej miery zaujatých názorov na ľudí, ktorí na rozdiel od nich majú mandát od tohto národa, vážení herci a herečky, aby reprezentovali tento národ. Vy nemáte žiadne morálne právo, aby ste [...]

Hlas vypočul hlas národa. Dokedy?

08.10.2023

Je až do popukania ako liberálne až miestami profašis.tické médiá teraz vyťahujú všetkých kostlivcov zo skríň, aby vyjadrili svoju nenávisť, zaslepenosť a upevnili svoju protinárodnú pozíciu a aby zastrašili občanov, ktorí sa rozhodli demokraticky a slobodne voliť podľa, viacmenej, svojej vôle a nenechali ich pokojne spať. Čo sa to vlastne dnes teda deje? Celá tá [...]

Kde sa dvaja bijú, tretí zvíťazí.

15.09.2023

Nech už voľby dopadnú ako chcú, isté je, že aj navzdory pokrivenému obrazu života cez médiá ľudia stratili takmer štyri roky života; šancu byť si bližší a prežiť šťastnejší, plnohodnotnejší a čestnejší život. Či už v rodine, v práci alebo medzi známymi a priateľmi. Vojna na Ukrajine u nás spúšťa oveľa väčšiu interakciu ako si vôbec myslíme. I keď si [...]

Najvyšší správny súd, budova

Opozícia žiada zasadnutie výboru ku kontrole rezortu spravodlivosti na Najvyššom súde

26.04.2024 15:28

Predseda výboru Miroslav Čellár reagoval, že zatiaľ podanie opozičných poslancov neeviduje. Ak ho dostane, výbor zvolá.

Vuong Dinh Hue

Komunista dobrovoľne odstúpil z postu šéfa parlamentu. Hue „porušil stanovy strany“

26.04.2024 15:02

Vuong Dinh Hue je ďalším popredným vietnamským činiteľom, ktorý prišiel o funkciu v rámci prebiehajúcej protikorupčnej kampane.

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.