S novou vládou opozície príde aj karneval.

13. februára 2020, karolmalina, Nezaradené

Dlho som podvedome hľadal znaky tejto doby, ktorá sa nás od svetovej strany západnej snaží silou a už aj mocou zničiť. A samozrejme nie len znaky. Myslím, že som charakterizovanie doby a štýlu, ktorý sa na západe presadzuje vďaka privilegovanej menšine a jej morálnemu rozkladu aj pomenoval. Ale o tom neskoršie.
No, celkom určite môžeme povedať, že nástroje na zmenu štýlu doby u nás fungujú mimoriadne výkonne. Morálka, logicky, klesala už od roku 1989, ale v posledných dvoch rokoch sa krivka priam závratne prepadla hlboko nadol. Podľa zvyku z minulosti však bol narušený rytmus pučov zameraný na číslicu 20. 1948, 1968, 1989, 2009?, 2020. Áno, mám tým na mysli rok 2009. Práve tento deficit sa kumuluje v súčasnej dobe a pripravuje nám výraznú zmenu smerom nadol.
Retardácia národa bude explodovať presne v deň volieb 29. 2. 2020.

Príprava na tieto voľby bola spustená vraždou mladého blogera a neznámeho novinára ako obetného baránka s jej priateľkou. Dnes finalizuje kauzami a nahrávkami s Kočnerom, s ktorým vlastne boli v kontakte všetci skoro v parlamente a pokračuje demagogizačnými, primitívno-vulgárnymi, politickými a lživými filmami v kinách ako súčasť propagandy zvrátenej gender pakultúry liberálov. Plánovaná vražda bola dobre premyslená. Splnila a aj spĺňa svoj účel. Vrcholiť má presne na voľby 2020.
Je priam tragikomické, že všetko je vlastne cielené, okrem vystriedania sa pri válovoch k tomu, aby aj na naše územie mohli nelegálne prísť moslimovia a iní politickí migranti, ktorí majú rozpútať ešte väčší chaos aký tu teraz máme.
Skúsim len načrtnúť moju vlastnú skúsenosť spred pár dní na pošte. Po príchode na poštu a vytlačenia si poradového čísla k okienku som ako aj ostatní spoluobčania slušne čakal. Po chvíli dorazili na poštu dvaja občania Ukrajiny. To by ešte ani nebolo tak „zaujímavé“, ale po chvíli to začalo. Netrvalo dlho, aby som pochopil, že občania Ukrajiny sú pod výrazným vplyvom buď omamných látok alebo alkoholu. Postavili sa do stredu pošty bez toho, že by si vytlačili lístok a čakali. Do toho začal jeden z nich výrazne hlasno hovoriť, priam kričať. Medzitým sa mu váľal jeho pas po podlahe, ale napriek tomu kričal ako keby sa nič nedialo. Nevšímal si nikoho, len svojho spoluobčana rovnakej národnosti. Aby toho nebolo dosť udieral sa súčasne do hrude ako Tarzan. Potom som prišiel na rad. Pri okienku mi zišlo na um, že „a to sú len Ukrajinci“. So zamestnankyňou za okienkom sme sa na tom spoločne zasmiali a šiel som von.
Dokážete si predstaviť čo chcú presadiť liberáli. Nemusím ďalej ani veľmi hovoriť o tom, čo tu nastane. Niečo podobné ako vo Francúzsku, Taliansku či v západnom Nemecku. Pôvodní obyvatelia sa budú báť vychádzať na ulicu, deti budú zavreté v domoch ako vo väzení, ženy tiež, nevraviac o ženách s deťmi v kočíkoch, kostoly sa premenia na mešity, slušní ľudia sa budú v húfoch sťahovať zo svojich príbytkov a domovov pred násilím. Ako koruna všetkého sa nebude o týchto udalostiach môcť v médiách ani hovoriť. Nie je náhodou táto doba diktatúra? Ľudia sú trestaní za názory, ba priam zatváraní, prenasledovaní, diskreditovaní, diskriminovaní aj súdení. Pravda je zakázaná, trestná.
Je len podivuhodné, že takmer všetky veľké médiá sa správajú v tejto cenzúre uniformne. Nedáva im príkazy náhodou ten istý, či tá istá, nejaká neznáma skupina ľudí, ktorá ich za lož platí? No, čo páni programoví riaditelia? Prečo sa nám neukážete a niečo o tom nepoviete?
Zdemoralizovaná menšina sa až veľmi ľahko zviditeľňuje a mudruje v médiách čo je správne a čo nie. Ostatní, ktorí majú iný názor sú označení ako blázni.
Ale presuňme sa na západ. Tam menšiny a rôzne spolky ľudí, ktorí ešte pred pár desaťročiami boli označovaní ako úchylovia a dnes ich legitimizujú sa poľahky dostávajú na tie najvyššie pozície. Na módnych mólach vystupujú modeli oblečení do ženských šiat alebo v deformovaných šatoch absolútne nepoužiteľných v praxi zo seba robia „veci“, hračky pre zabávajúcu sa elitu. Na námestiach nám pochodujú duchom znetvorení ľudia prezlečení do kožených a karnevalových odevov, a čo je kľúčové, nielen pri gay pochodoch, ale už aj v rámci jednotlivcov, ako normálny civilný odev. Sexuálni devianti či odnárodnené nikam nezaraditeľné osoby sa prezliekajú, či resp. imitujú vojakov v kópiách uniforiem a vojenských čižmách so sexuálnym zámerom. Je to dosť sarkastické vybočenie z reality, keďže vojaci mnohí umierajú v nezmyselných bojoch za záujmy ekonomických skupín či z druhej strany pohľadu pri obrane pred agresorom ako nevinné obete. Vynikajú nenávistné dekadentné spolky osôb, ktoré napríklad prajú iným smrť len preto, že majú iné názory a iné hodnoty, a týchto pár ľudí je verejne viac prezentovaných ako zdravá väčšina národa.
Z tohto charakterizovania západnej menšinovej civilizácie práve vychádza môj osobný názor, že štýl na západe má znaky KARNEVALU ( Najviac sa mu podobá baroko, ale aj to je míle vzdialené ). Na tom by ani nebolo nič neobyčajné, ale ide o to, že to preniklo do najvyšších štruktúr a aj do civilného prostredia. Ďalšími znakmi karnevalu je aj migrácia, miešanie rás a národností. Je to súčasťou priania elitnej nezodpovednej menšiny. Navyše elita dobre vie, že drogy sú ďalším dobrým prostriedkom na debilizáciu spoločnosti, a preto sa proti nej bojuje len „pro forma“, keďže podľa vyjadrení mnohých poslancov je takými ľuďmi plný parlament v Bruseli. O tom, že vlastne NATO aj EÚ zakladali aj bývalí nacisti ani netreba pochybovať. Nie náhodou britský predseda vlády nazval EÚ projektom Tretej ríše, len s inými prostriedkami a taktikami na ovládnutie Európy.
Všetko to zastrešuje už spomenutá sexualita prepojená s mocou a túžbou po nej maskovaná za obrátený argument lacnej pracovnej sily. Ďaľšia demagógia, pretože zároveň EÚ bráni pracovať v únii ľuďom z  krajín, ktoré nie sú v EÚ a zároveň na európskom kontinente. Navyše má potenciál aj z krajín podradených v EÚ, ako napr. Bulharsko, Rumunsko. Sexuálny podtón znudeného západu je výsledkom prenikajúcim cez násilie, kriminalitu a rôzne spoločenské deviácie.
Keď sa pozriem na dnešnú prognózu výsledkov volieb, tak je jasné, že naši karnevaloví liberáli zostavia vládu na 95 percent. Na nejakej pravde či morálke jej nezáleží, z toho si vrásky nerobia. Na obvinenia reagujú, a to najmä skvelý herec, ktorý za svoje herecké výkony mal už dávno dostať Oscara. Jeho povestné reakcie: „to všetko Smer a Fico“, Fico sa mi mstí, a preto sa na verejnosť dostáva pravda o jeho mafiánskych praktikách, čím vlastne priznáva svoju vinu, ale na ľudí to funguje opačne. Dokáže presvedčiť voličov, a tí musia akceptovať jeho kriminalitu či styky s mafiou.
Stačí sa napokon len pozrieť v rámci účinkov vymývania mozgov médiami a dobre znejúcimi frázami a lžami na mládež. Pri výsledkoch hlasovania študentov mi prichádza na um viac pomenovaní, ale jedno určite…Sprostosť. Ale nemôžu za to. Sú vďačnými obeťami lži a demagógií médií a škôl, pretože nemajú žiadne reálne skúsenosti, tobôž už nie správne informácie. Voliť niekoho, kto im chce zobrať budúcnosť (aj cnosť),, zadĺžiť ich, pustiť im sem moslimov, učiť ich drogovať, podvádzať, zobrať im všetky sociálne výdobytky a premiestniť si ich do vlastných vreciek, tak o tom netreba ďalej vôbec pochybovať. Dôkaz o tom, že to tak bude nám dali Vaši milí progresívni primátori, ktorí všetci vo veľkých mestách si zvýšili platy a ľuďom dane. Som presvedčený, že ich obdivovatelia sa budú na tomto rehotať, ale zatiaľ všetko o čom som písal, sa splnilo a splní sa to aj teraz do veľkej miery, a najmä to, že sa prehĺbi náš status kolónie Západu.
Preto opozícia liberálov podporuje aj Harabina a je nadšená, že je vo voľbách jeho strana. Harabin totiž zoberie presne toľko percent hlasov SNS, aby sa nedostala do parlamentu a zároveň ani Harabinova strana. Prieskumy z 12. 2. to len potvrdzujú. Tak gratuluj si hlu.pák Harabin.
Smutno smiešne je napokon aj to, že ako argumenty proti svojej kriminálnej činnosti a farizejstvu používajú apologéti liberálov väčšinou len domnienky ostatných a ako žralok pri svojom amoku stisku čeľustí nevnímajú realitu a pravdu. Vidia len svoj cieľ, dostať sa za každú cenu k moci. Aj keď Sulík dostal 5 miliónov sk v igelitke od Penty či sa stretal s Kočnerom, alebo že minimálne mzdy netreba zvyšovať, veď na čo, nech sa Slováci naučia žiť ako indickí breathariáni, ktorí nejedia a nepijú a žijú len tak zo vzduchu. To jeho voliči ako prekážku nevidia. Nevraviac o tom, že Truban nabádal deti v školách na drogy a obhajoval ich, či o „obyčajnom človeku“ Matovičovi, ktorý vlastní polku Trnavy cez svoju manželku, veď to je tak obyčajné, nie? Alebo herec a podporovateľ ukrajinského banderovského fašizmu, pozemkový špekulant, daňový podvodník a úžerník, ktorý ľuďom voľakedy bral a zadlžoval ich a teraz im chce pomáhať a podobne… A takýchto ľudí bez problémov podporujú občania SR.
Dnešné voľby nebudú o tom kto je čestný, ale kto vie zahrať lepšie divadlo pred ľuďmi, má viac peňazí a lživejšie reklamné pútače so sugestívnymi neodolateľnými heslami.
Jedným z ďalších cieľov EÚ a ich poskokov je aj zánik zákonodárnej moci. To sa už aj deje síce, ale liberáli spravia zo Slovenska ešte viac nesvojprávny národ. To je isté na 100 percent.

Takže, veľmi sa na Vás tešíme aj s paňou z pionierskeho paláca na čele, ako poslušnou sorošovou učnicou, ktorá za peniaze spraví čokoľvek. Čo tam po Slovákoch a ich národu, či čo tam po nejakom Štúrovi.
Takže šup, pripravte si všetci dúhové kostýmy, páni sukne a podprsenky, nech nie ste v očiach EÚ druhotriedny odpad a hopsa na KARNEVAL. Čo tam potom, že zakiaľ Slováci budú tancovať v dúhových handrách ako niekto píska, tak sa bude kradnúť ešte viac, ešte viac klamať, ešte viac zavádzať, ešte viac prekrúcať, fašizovať dejiny a špiniť na kultúru vlastného národa, predkov bez mihnutia oka a realizácie vlastného svedomia.