Na Ukrajine zavraždila fašistická vláda 48 členov strany.

19. januára 2016, karolmalina, Nezaradené

Komunistická strana Ukrajiny, ako riadne demokraticky zvolená strana vo voľbách bola len prednedávnom na Ukrajine zakázaná. Vláda, ktorá ako všetci vieme podporovaná americkým veľvyslanectvom a rôznymi tajnými spolkami sa dostala k moci nezákonne, teda pučom po smutne slávnom „majdane“. Boli to nepokoje, ktoré organizovali zapredanecké kruhy na Ukrajine veľmi úzko prepojené na USA a západných lobistov, či ukrajinských oligarchov.

Len prednedávnom „obletelo“ internet video ako istý poslanec podáva Jaceňukovi ( fašistickému premiérovi) kyticu červených ruží, pričom pri ich prevzatí je premiér chytený poslancom za rozkrok. Pravdepodobne ho chcel prehodiť cez rečnícky pult alebo ho vyviesť von z parlamentu. Nepodarilo sa mu to, pretože hneď nato k nemu pribehli poslanci z vládnucej chunty a začali ho hlava nehlava biť. Samozrejme sa bránil, ale keďže zbabelý Jaceňuk sa nejako nebránil a poslanca nenapadol, v neférovom boji viacerých proti jednému nemal poslanec šance poslať tohto masového vraha a zapredanca tam kam patrí.

Všetci tiež vieme, že tieto osoby, ktoré vládnu na Ukrajine argumentujú nezmyslami, ktoré boli vykonštruované protislovanskou a protisocialistickou propagandou západu a zradcami vo vnútri štátov a národov; ako hladomor na Ukrajine, ktorý mal spôsobiť Stalin, a podobné výmysly. Pritom hladomor vznikol z úplne iných dôvodov ako politických.

Niečo podobné ako úspešná propaganda o Katyni v Poľsku. Tu odporúčam si prečítať článok od Ivana Luljaka, historika, ktorý si poľahky každý nájde vo vyhladávači.

Vráťme sa ale k cenzurovaným správam o Ukrajine. Túto veľmi smutnú správu nám poskytla Komunistická strana Ukrajiny, ktorá má veľmi dobrý prehľad o dianí. Vôbec sa nečudujem, že v našich vymývacích, pardón, mienkotvorných médiách sa s tak vážnymi správami nestretnete. Médiá sú vážne chorý element v tejto spoločnosti, a demagogizačný.

Do dnešného dňa teror na politickej scéne pokračuje a všetky médiá sú ticho. Nelegitímna vláda zavraždila 48 členov Komunistickej strany Ukrajiny, 152 členov strany zmizlo bez stopy, okolo 300 ľudí sú väznení na základe nepodložených a vykonštruovaných procesov a vyše tisíca členov je stíhaných len preto, že sú členmi strany. Takáto je realita dnes na Ukrajine. Takto si predstavujú demokraciu západné mocnosti, ktorým to vôbec neprekáža. Sú asi nadšení, ako sa Slovania medzi sebou vraždia.

Nikdy im to neprekážalo a ani neprekáža pokiaľ išlo o ich záujmy.

Je priam neuveriteľné, že členovia tej strany, ktorá vládla v CCCP a zomierala vo vojnách za slobodu a nezávislosť Slovanov a iných národov pred likvidáciou Nemcami, fašistami, je dnes terčom teroru zo strany pár mafiánov dosadených západom, ktorí ovládajú a zastrašujú celý národ Ukrajiny, ak sa postaví niekto proti týmto ľuďom,  bažiacim po moci a peniazoch aj za takúto cenu. Vrażdia členov strany, opakujem, demokraticky zvolenej vo voľbách!!!!!

Navyše Slovákov oslobodzoval prevažne ukrajinský pluk.

Takže program tajných služieb USA sa napĺňa pomaly ale isto. Pretože už Alan Dalas, predseda CIA mal v roku 1945 prejav po vojne, že treba zničiť slovanské národy. Môžete si ho vypočuť z úst Petra Baďuru na demonštrácii pod názvom „Nechceme vojnového zločinca na Slovensku“.

Na záver len pripomínam, že túto správu citujem od podpresedu KSS.

Takže EÚ likviduje nielen samu seba, ale aj zapredanci v slovanských národoch ešte urýchľujú tento proces sebazáhuby. Proste, nemáme na to.