Cenzúra v „demokracii“. . . . Televízie klamú, noviny tiež. . . . ostane slobodný aspoň blog?

17. novembra 2014, karolmalina, Nezaradené

Neviem, čo sa to deje, ale stiahnuť bezdôvodne článok o demonštrácii proti prezidentovi, ktorý likviduje svoj národ je neférové. Na rôznych portáloch už zakazujú aj diskusie, pričom to robia veľmi sofistikovane, zakazujú len niektoré diskusie, napr. o určitých štátoch alebo na politické témy. Takto sa nám pomaly, ale isto vytráca tá „demokracia“ o ktorej tak stále dokola tárajú tí istí zradcovia a zapredanci. Už dokonca sa ani nedajú pridávať odkazy na rôzne články do diskusií či na iné stránky. ČT dokonca dnes informovala vo svojich správach, že keď tu bol Porošenko, tak ľudia skandovali Ukrajina, Ukrajina. Nič proti Ukrajine, ale je to hnusná a primitívna lož, a už to myslím aj každý vie, kto si pozrel záznam z demonštrácie pred prezidentským palácom. Slováci kričali: „fašista, fašista“.

V televízii čo prebieha je niečo hrozné. Samé hlúpe a nenávistno-demagogické filmy, americké dokumenty, ako napr. oxymoron, „Báječné léta pod psa“, kde akože ukazovali socializmus aký nebol, len v hlavách kapitalistov a agentov. Prázdne obchody určite neboli, ak ak áno, tak len večer mäsiarne, pretože ľudia mali na to, aby si mohli tovar kúpiť, a ráno tam doniesli hneď čerstvé, nie ako dnes odpady zo západu, ktoré vytlačili a zlikvidovali skoro všetky slovenské výrobky, a tie s bývalými značkami zo socializmu, už dávno nie Nemcom či iným cudzím majiteľom. Dokonca uz ani Česi nemajú svoju značku Škoda, tá patrí tiež cudzincom.

V Prahe to dnes vypadá ako na západom platenom Majdane, takže ľudia pozor, niečo sa blíži, a ak sa necháte ďalej klamať, tak to bude so Slovanmi veľmi zlė. Vyzývam preto administrátora, aby necenzuroval články, kde si slobodne ľudia vyjadrujú svoje nazory a píšu pravdu, pretože inak toto nie je sloboda, ale diktatúra kapitálu.