Založ si blog

Protesty bez slušnosti. Úpadok Bratislavy a väčších miest.

Menšina z odnárodených veľkých miest, najmä, bohužiaľ z bratislavských kaviarní sa opäť nudí. Je ozaj nechutné sledovať a počúvať ľudí, ktorí LEN nenávidia bez toho, aby boli čo len trochu objektívni a sebakritickí aj voči tým, ktorí sa za nimi skrývajú a ktorí s nimi vyjadrujú bezargumentačné odôvodnenia svojej nenávisti. Ako sa hovorí, „ty čo si bez viny hoď kameňom“. Navyše, ak niekto z nich čítal bibliu, tak by mal vedieť, že všetky hriechy a krivdy pramenia z celej spoločnosti ako celku. Spoločnosť je zodpovedná za to, ako sa správa každý jednotlivec a určité skupiny ľudí. Sme a ste obrazom svojej úrovne, hodnôt, morálky!!

Navyše sa mi nepáči, ak niekto robí niečo, čomu nerozumie. Je to podobné ako keď sa nejaký remeselník pokúša robiť prácu na ktorú nemá výučný list, teda prax a vedomosti o nej. Vždy to dopadne zle. Napríklad, ak herec či herečka je zároveň niekto iný alebo sa snaží robiť remeslo politika. Politikov volia ľudia v demokratických voľbách, herec sa stáva hercom, či herečkou na základe štúdia na VŠMÚ, poväčšinou.

Samozrejme, ak si niekto niekoho zvolí, a ten robí niečo nezákonné je logické, že sa to ľuďom nepáči, ale ak sa dobre pamätám, tak premiér vždy odvolal ľudí, ktorí porušili zákon a bolo im to preukázané. Niekedy aj pri podozrení po hlasovaní v parlamente. To je parlamentná demokracia.

Navyše dôkazy o deklarovanom vzdelaní nepredložili ani mnohí z opozície. Skúste si apomenúť kto. A samozrejme ak Danko má „plagiát“, v rámci svojho titulu, mal by ho vrátiť. Takisto aj ostatní pri ktorých sa to zistí. No trestný čin to nie je. Vinní sú ale hlavne pedagógovia, pretože oni sú zodpovední za schválenie každej práce. Potom je už otázkou morálky každého, kto vedome alebo nevedeme zneužíva nespravodlivo nadobudnutý titul.

Pri posledných voľbách vyhral jednoznačne Smer, či sa to niekomu páči alebo nie. Opozičné strany získali dovedna len nejaké desatinky percent. To je realita. Dokonca aj KSS získala troch starostov a 60 poslancov. Viac ako OĽANO aj ĽSNS. A to, že niekto nerešpektuje demokratické výsledky volieb, tak to je už na zamyslenie.

Čo ten človek vlastne chce?! Chce anarchiu? Či diktátora? Či puč?! Niečo z toho. Prečo tí slušní ľudia, tak sa nazvali, nevravia nič o tom, že Sulík si dal 16 tisíc eur odmeny, keď bol riaditeľ firmy s odpadkami? A robili sa tam aj iné neslušné prevody fianancií. Ešte horšie.

Prečo títo ľudia nevravia nič o Kiskových podvodoch? Prečo stále klamú, demagogizujú bez kúska objektivity a sebakritiky?

Niektorí ľudia totiž nazývajú veci nesprávnimi menami!!! Oni nie sú slušní. Ak by boli, tak by kritizovali aj týchto ľudí.

No a nad niektorými hercami „politikmi“ sa dá len zaplakať. Sklamali na celej čiare. Neviem ako si chcú budovať meno herca, keď si väčšinu národa len poštvú proti sebe. Veď to nemá logiku. Nebudem radšej menovať, lebo mi je nevoľno z nich. Normálny herec chce šíriť svoje herecké umenie medzi celou spoločnosťou a nie rozdeľovať ľudí na dva tábory. Veď to je proti nemu samotnému.

V demokratickej spoločnosti rozhoduje o tom kto mu bude vládnuť ľud predsa, a nie úzka spoločnosť ľudí, ktorí zneužívajú svoju popularitu, získanú len na základe hereckých rolý či angažmá v divadlách. Navyše vedomosti im ponúkli ozajstní umelci, profesori, z ktorých si však príklad asi nezobrali. Umelec sa odlišuje od neumelca tým, že ne-politikárči a šíri entuziazmus na základe lásky k všetkým ľuďom cez umenie.

Remeslo herca potom mohol získať len ako návod k tomu, aby sa stal populárny a potom hup do politiky. Aj z nedávnej minulosti máme pár smutných príkladov, viď, Nežná revolúcia!! Správne nazvaná, Veľký podvod.

Bohužiaľ to je pri niektorých aj pravda, ako vidíme a počujeme.

Podobne sa rozvratní novinári, zapredaní mimovládkam a cudzím záujmom chovajú aj v Čechách, kde zneužili psychicky chorého syna premiéra za účelom demonštrácií. Aj za týmto je nič iné ako odstránenie človeka a ľudí, ktorí sú proti tomu, aby sa aj k nám dostali moslimskí migranti a rozvrátili, aj, kresťanské hodnoty národa.

Príčiny a ciele migrácie tu nebudem rozoberať, lebo ich mám popísané v predchádzajúcich článkoch. Sú bohu-žiaľ presné. 

No, je evidentne prehľadné mysliacemu človeku, že diktát z EÚ je prefíkane premyslený. Vymysleli si, a aj praktizujú migráciu, aby sa nehovorilo o podstatných problémoch EÚ. Aby sa trepalo len a len o migrantoch. Navyše o zločinoch, ktoré denno denne páchajú po celej Európe sa dozvieme len zriedka, a sú ich stovky každý deň. EÚ a elite, ktorá ich platí zo zákulisia vychádza zatiaľ všetko podľa plánov. Tvoria chaos pomocou zapredancov v národoch a už spomenutej migrácii. Pritom veselo sa zvačšuje korupcia, rozmáha sa rozkrádanie vo veľkom, ale i v malom…väznice sú preplnené a kvitne i tam korupcia a demoralizácia, likvidujú sa právomoci národných parlamentov, platy sa však stále nepriblížujú k tým na západe. Západné korporácie odtiaľto odvádzajú raz toľko zisku ako do nás vlieva Západ cez eurofondy, pričom v Čechách je to až tretina. Rozvracajú stále úspešne jednotu Slovanov, atď, atď.

Dôjde ešte včas niektorým ľuďom, čo sa tu vlastne deje?

Herci-politici, prečo šírite nenávisť?

13.10.2023

Je až tragikomické sledovať aktivitu niektorých hercov-politikov, ktorí si zrejme pomýlili svoje povolanie a zneužívajú svoju popularitu na šírenie vlastných subjektívnych, a do veľkej miery zaujatých názorov na ľudí, ktorí na rozdiel od nich majú mandát od tohto národa, vážení herci a herečky, aby reprezentovali tento národ. Vy nemáte žiadne morálne právo, aby ste [...]

Hlas vypočul hlas národa. Dokedy?

08.10.2023

Je až do popukania ako liberálne až miestami profašis.tické médiá teraz vyťahujú všetkých kostlivcov zo skríň, aby vyjadrili svoju nenávisť, zaslepenosť a upevnili svoju protinárodnú pozíciu a aby zastrašili občanov, ktorí sa rozhodli demokraticky a slobodne voliť podľa, viacmenej, svojej vôle a nenechali ich pokojne spať. Čo sa to vlastne dnes teda deje? Celá tá [...]

Kde sa dvaja bijú, tretí zvíťazí.

15.09.2023

Nech už voľby dopadnú ako chcú, isté je, že aj navzdory pokrivenému obrazu života cez médiá ľudia stratili takmer štyri roky života; šancu byť si bližší a prežiť šťastnejší, plnohodnotnejší a čestnejší život. Či už v rodine, v práci alebo medzi známymi a priateľmi. Vojna na Ukrajine u nás spúšťa oveľa väčšiu interakciu ako si vôbec myslíme. I keď si [...]

tbilisi, gruzínsko, protest

V Tbilisi protestovalo vyše 20 000 ľudí proti zákonu o zahraničnom vplyve

17.04.2024 23:24

Poslanci vládnej strany Gruzínsky sen schválili návrh tohto sporného zákona v prvom čítaní.

Nemecko Rusko špionáž

Prokurátori v Nemecku obvinili bývalého zamestnanca tajnej služby zo špionáže pre Rusko

17.04.2024 23:09

Carsten Linke poprel obvinenia a povedal, že sa snažil naverbovať taktiež obvineného Arthura Ellera ako potencionálny zdroj.

beňa

V Kongu zadržali bývalého námestníka riaditeľa SIS Borisa Beňu

17.04.2024 21:24, aktualizované: 21:54

Slovenská polícia to neeviduje. Beňa bol odsúdený v roku 2021 na trojročný trest s podmienečným odkladom na päť rokov za korupciu a vynášanie informácií.

Andrej Plenkovič

V chorvátskych voľbách zvíťazila strana premiéra Plenkoviča, naznačil exit poll

17.04.2024 19:57

Stredo-pravicová Chorvátska demokratická únia by mohla v 151-člennom parlamente podľa prieskumu obsadiť 58 mandátov.