Založ si blog

Médiami utajená demonštrácia proti fašistovi Porošenkovi a hádky televíznych redaktorov s ľuďmi.

Včera pred pionierskym palácom, teraz prezidentským, okupovanom zapredancom Kiskom sa konala demonštrácia proti návšteve masového vraha svojho národa a posličkovi Západu Porošenkovi. Zúčastnil som sa jej aj ja, pretože to bola moja občianska povinnosť, aspoň tak som to cítil. Myslím si, že ani nie je potrebné o tom podrobne písať, pretože celá udalosť je zaznamenaná a zverejnená na poslednom slobodnom portáli: youtube.com, pod názvami: Nechceme na Slovensku vojnového zločinca Porošenka. Sú to naozaj unikátne zábery a dôkazy toho, kam až tzv. demokracia dokáže dôjsť, do akých obludných rozmerov bezcharakternosti a zapredanectva národov, a to všetko zastrešené médiami, ktoré stále patria západu a vysielajú v strednej a východnej Európe, no, vysielajú…skôr agitujú proti slovanským národom, prostredníctvom im poplatným pracovníkom v nich, s ktorými sme mali tú možnosť sa stretnúť pri výkone tvorenia lživej a demagogickej propagande v praxi. Musím sa priznať, že má ich správanie ani trochu neprekvapilo. Môžem len pridať to, čo nie je vidno na záberoch. Mňa oslovila mladá pekná Ukrajinka ako som držal vlajku Novoruska s otázkami, už neviem presne o čom, len viem, že bola neskutočne demagogická, a keď som jej povedal, nech sa pozrie na ten transparent, na ktorom boli zavraženské mladé ženy, bez hláv, len tak v krvi na ulici, tak sa sadisticky usmiala a viac som ani nepotreboval vedieť. Snažila sa ma ale presvedčiť, že to spravili Rusi.

V záberoch uvidíte redaktora a redaktorky slovenskej televízie, Ta3 a troch ukrajinských televízií. Okrem nich sa tam nachádzali aj kameraman z rakúskej televízie, redaktori zo Sita a mnohí iní, no v televízii z toho nič neuvidíme.

Redaktor RTVS, neviem mu teraz meno, ktorý tam bol tiež, zverejnil v správach len krátku informáciu o tom, a samozrejme lživú, že pred prezidentským palácom sa stretla hŕstka, asi 20 ľudí, prívržencov Ruska, pritom kto si pozrie celú demonštráciu zistí, že to nebolo vôbec tak. Pritom tam bolo najmenej 120 ľudí.

Obzvlášť arogantne a „profesionálne“ sa správali redaktorky ukrajinských televízií, ktoré boli síce prekvapené, že tam je tak málo prívržencov ich prezidenta, no zároveň sa ale predsa len snažili natočiť niekoho, koho by mohli zneužiť a zostrihať tak, aby to pripadalo, že sú tam platení demonštranti Ruskom, pritom tam nikto taký nebol.

Slováci kričali na Porošenka „fašista“ a vrah, ale všetko je už na spomenutom videu. Ospravedlňujem sa, že tu nemám odkaz na to video, ale je to z technických príčin. No, po zadaní údajov sa dá na youtube rýchlo nájsť.

Herci-politici, prečo šírite nenávisť?

13.10.2023

Je až tragikomické sledovať aktivitu niektorých hercov-politikov, ktorí si zrejme pomýlili svoje povolanie a zneužívajú svoju popularitu na šírenie vlastných subjektívnych, a do veľkej miery zaujatých názorov na ľudí, ktorí na rozdiel od nich majú mandát od tohto národa, vážení herci a herečky, aby reprezentovali tento národ. Vy nemáte žiadne morálne právo, aby ste [...]

Hlas vypočul hlas národa. Dokedy?

08.10.2023

Je až do popukania ako liberálne až miestami profašis.tické médiá teraz vyťahujú všetkých kostlivcov zo skríň, aby vyjadrili svoju nenávisť, zaslepenosť a upevnili svoju protinárodnú pozíciu a aby zastrašili občanov, ktorí sa rozhodli demokraticky a slobodne voliť podľa, viacmenej, svojej vôle a nenechali ich pokojne spať. Čo sa to vlastne dnes teda deje? Celá tá [...]

Kde sa dvaja bijú, tretí zvíťazí.

15.09.2023

Nech už voľby dopadnú ako chcú, isté je, že aj navzdory pokrivenému obrazu života cez médiá ľudia stratili takmer štyri roky života; šancu byť si bližší a prežiť šťastnejší, plnohodnotnejší a čestnejší život. Či už v rodine, v práci alebo medzi známymi a priateľmi. Vojna na Ukrajine u nás spúšťa oveľa väčšiu interakciu ako si vôbec myslíme. I keď si [...]

Dánsko Požiar Kodaň Burza Budova Historická

Historickú budovu burzy v centre Kodane zachvátil požiar, jej veža sa zrútila

16.04.2024 11:07

Na videu miestnych médií bolo vidieť, ako ľudia vynášajú z budovy veľké obrazy, aby ich zachránili pred ohňom. Z budovy šľahali vysoké plamene a k oblohe stúpal hustý dym.

Finančná správa / FS / Kriminalisti /

Akcia Lotus: Finančná správa zaistila deväť áut, dom, chatu i štyri milióny eur

16.04.2024 10:41

Akcia bola zameraná na rizikových a nepoctivých daňovníkov, ktorí obchodovali s dovezenými motorovými vozidlami, tzv. autíčkarov.

Poprad / Tulipány /

Poprad zdobia tisícky tulipánov z Holandska, vykvitli o niekoľko týždňov skôr

16.04.2024 10:33

Len na hlavnom kruhovom objazde v centre vlani v septembri vysadili viac ako 21-tisíc cibuliek. Ďalšie tisícky pribudli na ostatných priestranstvách.

vojna na Ukrajine, delo

Ukrajina má ťažkosti na východe krajiny, nedostatok munície je závažný

16.04.2024 10:10

Už vo svojej analýze z predchádzajúceho dňa ISW upozornil, že Rusko by nedostatok munície mohlo využiť na ovládnutie mesta Časiv Jar.